Kubra_52 Merhaba sevgili anneler bebeğinizde yastık kullanıyormusunuz ve kaçıncı ayda başladınız acaba?
Kahvegerek Kubra_52 yastık kullanmadık 2 yaşına kadar. 2 den sonra ince bi yastık koydum ama yüzüstü yastıksız yatıyor. Bazen bacak arasına alıp yan yatıyor. Yastık istemiyor yani
gmzerdgn Kubra_52 benim de kayınvalidem çok söylendi yastık koy alışsın kafası düz olsun diye hiç kullanmadık yastık 17 aylık oldu koyarsam yatıyor yastıkla ama yatakta sürekli yer değiştirdiği için çok kalıcı olmuyor
Kubra_52 Jdjdjdsj ya bı yerde okumuştum 1yasina kadar önermiyorlar omurilik düzleşmesi olur diye 14aylik kızım bnde bu gün başladım ama yastığı kafasının üstüne alıyor😄
Jdjdjdsj Kubra_52 bende okumuştum o yüzden koymuyordum annem 1 yaşından sonra alıştıramazsın biraz biraz dene demişti ama yatmıyor iyi ki de yatmıyormuş baksa aslında iyi olan buymuş 😊
Wanderlust Kubra_52 doktorum 2 yas dedi bana da teyzem de hemsire o da ayni sekilde soyledi bilemiyorum belki aklinizda yanlis kalmistir google uzerinden de arastirirsaniz en az 2 yas diyor uzmanlar
0znur İki yaşa kadar önerilmiyor. Ben kafasının altına yumuşak ve incecik bir yastık koyuyorum sadece kafa şekli bozulmasın diye. Sırtüstü uyuyor çünkü
Nohutannesi Kubra_52 reflülü bebeğim. 6ay bir haftalıkken büyük beşiğine geçirdim, reflü yatağından düşüyordu düz zemine. O nedenle ben o zaman yastık kullandım. Hala kullanıyorum ama reflüsü olduğundan. Böyle bir sorunu olmasa kullanmazdım