Melike148 Kızlar bebeklerınız için hangı d vitaminini kullanıyorsunuz sağlık ocağından verilen nasıl sizce birde bu d vitaminleri kılo aldırmaya yardımcı oluyor mu acaba
Seyma80 Melike148 sağlık ocağında verilen d vitaminini bizim doktorumuz kullandırmadı ek olarak başka d vitamini aldık, d vitamini kemik gelişimi için önemlidir, mutlaka kullanılması lazım artık çok güzel içerikli d vitaminleri var artık
-Gizem- Melike148 sağlık ocağındakini kimse kullanmıyor diye en çok kullanılan ocean aldım içinde zeytinyağı var temiz içerik vs. Kaç kere verdiysem bebeğim oluk oluk kustu hiç beğenmedi bir damla sıkıyordum ağzını açıp akıtıyordu kendim kullandım bitirdim şimdi sağlık ocağınınkine devam ediyorum
Yavuzseliminannesii Bizimde doktorumuz ocean kullandırdı içeriği en temiz olanı sadece zeytinyağı ve d vitamini var🤗
-1590sinem Ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum çokta onermedilrt zaten çok pahalı değil d vitamini ocean. Kan ilacı bir tık pahalı geliyor ama olsun sağlıklı olsunlar da
BabyAsiia Melike148 Sağlık ocağında verileni kimse o ermedi bende kullanmadım. Annelerin tavsiyesi üzerine ocean kullanıyorum gerçekten en temiz içerikli olan o.