Pamukprensannesi- Merhaba güzel anneler nasıl gidiyor atak dönemi benim pamuk çocuğum gitti yerine huysuz ağlayan mız mız bi bebiş geldi ne kadar sürecek acaba sizde durumlar nedir nasıl baş ediyorsunuz
Musam Pamukprensannesi- 3 ay 27 günlük 15. Gundeyız berbat geçiyor mama ile besleniyor mama içmek istemiyor zorla uyutup içiyorum öldüm bittim
Aslancikli Bas edemiyok 🥴 sizinde surekli gunduz kisa kida uyuyomu benim oyle . O yuzden hic nesesi olmuyo surekli uyku halinde aslan karin ustu yatmiyo ve donmuyo
Pamukprensannesi- Aslancikli benimde öyle yarım saat uyuyor sonra hemen uyanıyor ondan önce bi düzenimiz vardı şuan hiç bi düzen kalmadı ıkınmalar mız mız halleri kucakta bile yapıyor bazen ne yapacağımızı bilemiyoruz artık
emelcihangir 4 ay 5 günlüğüz 3 gündür gece uykularını unuttuk sabah 7 de uyanıp deli gibi bağırıyor 🤪 bu sabah tam 3 saat durmadan çığlık attı beynimi hissetmiyorum hala inşallah bu gece uyurda bende biraz dinlenirim 🥲
Pamukprensannesi- emelcihangir evet ya hiç böyle değildi alışık olmadığımız halleri zor geldi birden inşallah uzun sürmez bu ataklar
emelcihangir Pamukprensannesi- 4. Ay atakları kalıcıda olabiliyormuş korkmuyor değilim karakter değiştirdi resmen Allah yardımcımız olsun bitmez bu ataklar