Meltemoz Bebeğim 9 aylık dünden beri aşırı terliyor öksürüyor hapşırıyor burnu akıyor doktora götürdüm sadece soguk algınlıgı dedi geçti çok hasta sürekli üstünü değiştiriyorum ek olarak ne yapmam lazım böyle olan var mı aranızda sürekli sızlanıyor
Seymacr Meltemoz bizde aynı durumdayız ayak tabanına limon sürün, göğsüne sırtına hakiki zeytinyağı mutlaka sürün çok iyi geliyor. Bir de her 3 saatte bir burun temizliği dedi doktor
Duygukara Meltemoz evet belki duymuşsunuzdur harika bı sarımsak zeytinyağı yöntemi denedik sunara herkes bunu konuşuyor bende kızım hastaydı dün grce yaptım bugün çok daha iyi sarımsağı havanda iyice dövün kremsi olana kadar sonra üzerine bir yemek kaşığı kadar zeytinyağı bunu karıştırip bı iki saat sonra bebeğin uyku zamanında ayak altına parmaklara gelemeyecek şekilde sürün bı çorap giydirin ertesi gün farkı görün👍
barbarosunannesi Meltemoz sürekli üstünü değiştirmeyin sırtına bez koyun .o şekilde daha iyi olur çünkü ufacık bı havadan hasta oluyorlar hassaslar.otribebe kullaniyormusunuz burun temizliği icin ve yeleksiz birakmayin
ipekkizz Meltemoz kızımda aynı 9 aylık 3 gündür 37.5-38 ates bogaz enfeksiyonu dedi doktor ama birşey yapmadım calpol veriyorum aralıklı bugun daha iyi cok sükür
Meltemoz Seymacr ben burnunu temizlemesi hiç yapmadım çok kötü şu an çok terliyor napacagımı şaşırdım nane limon verdim Allah’tan ateşi yok üşütmüş
Seymacr Meltemoz burnunu temizleyin isterseniz çok önemli nefes alamaz yavrum çok huzursuzluk yapıyor
Duygukara Meltemoz gerçekten yedi günlük bebeklere bile denenmis doktorlar bile bazılari tavsiye ediyomus insallah sizde de ise yarar bizde çok yaradı
2021annesi Benim kine de domuz gribi dediler cok atesli fitil attim 4 saattir iyiyiz. Suan 8 aylik 8 bucuk kilo felan siz fitili kac saatte bir bide tam mi yarimmi atiyorsunuz?