tgcanl Kızlar uygun fiyatlı mama sandalyesi öneriniz var mı? Wellgro 3in1, babyforse eko, ebebek Babyplus diny mama sandalyelerine baktım özellikle bunlardan kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Biraslanannesii tgcanl chicco aldım 800 liraya kümbet gibi zor taşıyorum geçen gün sinir geldi gittim ebebekten 80 liraya aldım çokta memnun kaldım şuan onda oturuyor 😁
Labrinth tgcanl Joie Mimzy Snacker ben 450yr almıştım ama şimdi biraz yükselmiş fiyatı ben aşırı memnunum
Diana2306 tgcanl e bebekten almıştım ben ama 2019 da 60 tlydi şimdi de 90 olmuş markası vib time mama sandalyesi 2 yıldır kullanıyorum sağlam bir ürün tavsiye ederim hayvan resimleri var ön kısmında
Rabiaa42 tgcanl vala diğer marka mama sandalyeleri ne o kadar para vermenize gerek yok bana arkadaşım hediye olarak e bebekten mama sandalyesi almis icinede minderini almış çok hafif mis gibi mutfağa da götürüyorum salonada
Aryaisen Biraslanannesii 😆😆😆yaa hiç güleceğim yoktu çok yaşayın 😂yorumunuzda kendimi gördüm bende gittim kızıma çok pahalı bir beşik aldım ama kızım 50 liralık yer yatağında yatıyor 🤪
Biraslanannesii Aryaisen ayyy kaderlerimiz bir bende 1690 liraya beşik aldım birkere yatmadı 200 liralık hamakta uyuyor 8 aydır 2 tane hamak paraladık ücüncüye geçtik 😁😁😁
OzgeKaratas20 tgcanl wellgro kullanıyoruz su ayrılıp masa sandalye olanlardan ama malesef haşatı çıktı oğlum tutuyor deviriyor oynuyor falan. Tabi yine de cok pratik her yere yanımızda tasıyoruz yer sofrası oldugunda hemen içine oturup pıt yedirebiliyorum bahceye falan indiriyorum bazen komsularla bişeyler yiyip içerken o acıdam pratik oluyor bi elime cocugu bi elime üst kısmını alıyorum. Annemlerde şoktan 50 tl ye almıstk onu kullanıyoruz o da iş görüyor ama önündeki tablası cıktı hemen yerinden
_caglabebek Biraslanannesii 1bende 1600 besik aldim kocaman yatmadi onda 150 tllik minik bi besikte yayiyor yada yanimda simdide yanima park besik aldim arada ondada yatiyor
Aryaisen Biraslanannesii Mama sandalyesine geçmedim daha eşim kaliteli pahalı şeylere bakıyor şimdiden .büyük ihtimal onda da sıkıntı çıkacak gidip en basit ve ucuzlarından almayı düşünüyom şuan🤪