menfis Herkese merhaba, kızım 7 aylık, akşamları uyku düzeni kalmadı dillerden dolayı, bu diş topları nasıl, kullanan var mı?
Deletedmom0099 menfis ben cok memnunum hatta bi tane daha gelmisti almanyadan arkadasıma verdim bugün teşekkür etti bana azıları cıkmıs fark etmemis bile
Mbal menfis Almanya’dan geldi bana ancak kaç doktora sordum fda onayı yok önermiyoruz dediler. Öyle duruyor evde. 2 tane vermiştim kustu boğazına takıldı nasıl yaptıysa küçücük toplar. Tetagil kullanıyoruz. Bir tek soğuk ve tetagil önerdi doktorlarımız. 😢
menfis irva hiç duymadım, bakıcam hemen. Sizde etkili oldu mu? Akşam uykuları çok düzensizleşti, hem kendini yoruyor hem bizi 🤷♀️
menfis Deletedmom0099 kızımın alt iki dişi çıktı, üstler bayağı kabarmış, bir kaç gündür uyku düzeni bozuldu, kendimce çözümler arıyorum 🤷♀️
irva menfis Tetagil iyi canım osanit gibi doğal o da tamamen.Toz halinde o küçük şase.Ağzına döküyorsun hemen eriyor zaten.Oğlumda işe yarayan tek şey o.
Woody menfis ben hiç dişlerin çıktığını fark etmiyorum Kızım 17 aylik. Agrı dönemlerinde kendi getirip istiyor artık 😀