Minikyavrum75 Oğlum 3ay 19 günlük 1 hafta önce kakasında nokta halinde bir kez kan gördüm be mukus var dr gaita testi ve kan testi aldı bugün sonuç çıkmış dr bugün izinleydi p.tesi gdicez sonuçta herşey negatif sadece nişasta pozitif yazıyo bilen var mı ne demek
Yazannesi1 Minikyavrum75 acaba nişastalı şeyler mi yasak bilmiyorum ki benim bebişinde kakası mukusluydu doktor bana ateş kusma kilo kaybı yoksa sıkıntı yok herşeyi ye dedi ben tabi öyle çok çok süt yoğurt falan yemiyorum ama mukusu gibi sanki kendiliğinden 🤷🏻♀️
alyn Minikyavrum75 merhaba benim oğlumda 1 hafta oluyor gaita testi verdik bizim 13 aylık oğlumuz gece gazdan uyuyamıyor doktor çölyaktan şüphelendi yani nişasta gluten alerjisi olabilir diye ama herşey normal çıktı sindiremediği bir besin yokmuş. Eğer pozitif çıksaydı diyet yapacaktık nişasta gluten içeren hiç bir şey yemeyecekti. benimki ek gıda alıyor ama sütten mi geçiyor o kadarını bilmiyorum 🤷♀️
RuzgarMommys Nişasta pozitif demek ne anlamadim Ama.bu kadar küçükken yapilan alerji testleri doğru kesin sonuç vermiyor malesef Negatif de çıksa dikkat etmeniz gereken şeyler olucak
Minikyavrum75 RuzgarMommys bende anlamadım gaitada nişasta pozitif yazıyo 🤷♀️ nöbetçi dr alerjisi yok dedi
Minikyavrum75 Yazannesi1 Ya ben sizi happymom dan biliyorum bebiişlerimizin arasında 10 gün falan olması lazım yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım dr un size dediği şeyler bizde de yok aksine Maşalalh kilo alımı güzel gazi çok var sadece alerjik belirtiler yok sadece mukus bi kerede nokta halinde kan.. bende anlamadım ya
Yazannesi1 Minikyavrum75 evet evet burdada alerji postlarında yazıştık bi kaç kez o yüzden yine yazdım. Benim bebeğiminde gazı var gürültülü kaka yapıyor ve çok az mukuslu 3 doktora gösterdim fotoğraf bide eve hemşire geliyor korkma alerji değil alerjisi olan bebek çok ağlar yüzü bile solgun olur dediler hep. Bi ara süt ürünlerini keseyim dedim zaten tek bakıyorum zaman yok sağlıklı yemek hazırlamaya diyet iyice zorlaştırdı işimi hemşire diyet yapma alerji değil 6 aydan sonra düzelecek bebeğinin herşeye alışması lazım değişik tatlar dene dedi 😀
Minikyavrum75 Yazannesi1 aynen gürültülü kaka oğlum da da var , ya insan herşey düşünüyo internete bakıp araştırayım diyosun Allaaaahhh neler çıkmıyo ki, burda da görüyorum alerjisi olan bebek cok.. Annem kayınvalidem kızıp duruyolar bana ama ne bilim..
Minikyavrum75 Yazannesi1 gazlı bebekle çok zor gerçekten kendimden biliyorum zar zor iki lokma ağzıma atıyorum özenli sofralar sağlıklı menüler hayal
Yazannesi1 Minikyavrum75 bende burda görüyorum işte. Kardeşim benim 7 aydan 2 yaşına kadar sadece biberondan yoğurt içti ama sadece yoğurt ek gıda falan kabul etmedi hiç bir şey yemiyordu. Gayette sağlıklı şu an 20 yaşında şimdi herşey çok zor ya yok keçi boynuzu yok avokado yok yaban mersini 🤷🏻♀️