pilavustutavuk Hifa35 baktim ama gelmemis. Bende açmıştım bir zamanlar böyle bir post Bende sizi oraya etiketleym
pilavustutavuk Hifa35 aynen üzeri beyaz pul pul olmus. Bu normal kızarıklık değil. Bir seye alerjisi var canim. Bizim bu olay gecti ama bişeye alerjisi kesin var hala. Daha doktora gidip test yaptiramadim bir türlu
2maviboncuk Hifa35 Aynı yerde benim oglumdada var kuru gibi böyle ama eşim doğduğunda da vardi diyor saçlı Bi bebekti ben mi fark etmedim acaba dedim çok takılmadım ama hala var ayni böyle şimdi benimde aklıma takıldı 🙄
Sengul2016 Hifa35 benim kızımda görüldü ilk aylardan itibaren sonra test Hifa35besin alerjisi olabilir aynı durum biz yasadım süt ve yumurta alerjisi çıkt
Irmakkubra Hifa35 benim kizimada ara ara vücudunda oluo yeni ek gidaya geçtik sanırım vücudun bı tepkisi Ama 6m hastalık die bı hastalık varmış ondada leke leke oluomuş bazen tam bilgim uok ama bu konuda
Hifa35 Irmakkubra kötü bi şeymi yoksa geçicimi biz ek gıdaya dört buçukta başladık azar azar olsaydı o zmn olurdu DİE düsünyrm
Irmakkubra Hifa35 kızamık gibi kızarıklıklar oluomuş vücutta ama sizde sadece kafada sanırım zannetmiorum o hastalıkta tüm vücut benek benek uçuk gibi oluomus