Anneyimbennnnn23 Bebeğim 4 aylık ve şükür şu an gaz sorunumuz yok bitti. Bu iki yemeği aşırı canım istiyor ama bebeğim için gaz sorunu olur diye korkuyorum ne zamana kadar tüketmemem gerekir acaba
2bebeannesiii Anneyimbennnnn23 Bebekten bebeğe değişebilir tabi ama ben doğum yaptıktan sonra kuru fasulye yedim , yaparken 1 çay kaşığı kimyon attım içine ve yedikten sonra 1 çay bardağı kimyonlu su içtim hiç bişey olmadı 🤷♀️
Wanderlust Anneyimbennnnn23 bebekten bebege degisir deneyip goruceksiniz ben 40i ciktigindan beri kimyonsuz her yemegi tuketiyorum sukur gaz vs sorunu olmadi bebegimin
Anneyimbennnnn23 BBBuse Kimyonu üzerine tuz Eker gibi biraz serpsem sonrasında rezene içsem kar eder mi
Anneyimbennnnn23 2bebeannesiii Yaparken atarım o kadarını sıkıntı olmaz bende düşünüyorum kimyonun aşırı olması gerekir oda tadını değiştirir bir anlamı kalmaz diye 😊
2bebeannesiii Anneyimbennnnn23 Yok kız hiç etkilemiyo tadını 1 çay kaşığı yemeğe bi çay kaşığıda bi çay bardağına at , anneye de iyi geliyo bebeğede 😊