Polikistikannee Kizlaarr canim puding istedi sut almistik a101 dost sütü Allah belalarini versin içinden kurt çıktı tencereye dökünce once kucuk gördüm baktim tezgaha da büyük düşmüş kusacaktim nerdeyse nasil çöpe atıp yıkadığımı bilemedim🤦♀️
Deleted12 Polikistikannee yuh artık nasıl kurt küçük mu büyük mu küçükse nasil farkettim ya😳 ben olsam farkedemezdim ıyyy. Son kullanma tarihi geçmiş mi acaba. Bence yarın git götür o aldigim şeyi.
ElifOkay Polikistikannee ayyy ben de de Mısır konservesinde cikmıştı tam suyunu süzdüm salataya döktüm baktım ki ne yeşil renkte kurt 🐛
Polikistikannee Deleted12 Tencereye dokmustum baktim kucuk bisey var icinde ilk basta tencerede bisey kaldi sandim baktim hareket ediyo kutuyu kestim icinden de büyük beyaz düştü
Deleted12 Polikistikannee aman allahım yarabbim hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere. Ağzını kesipte dökerim bundan sonra sütü ben 😭😭
Polikistikannee Deleted12 Bidaha bimin önünden gecmem degil sütünü almak aklima geldikçe kaşıntı tutuyo
Dyg_brn Polikistikannee Aman Allahım midem kaktı. Rezillik 🙄şu an evde açılmamış dost süt var ve açtığımda bu post aklıma gelecek dikkatli bakıcam tik oldum şimdi 🤮valla nasıl farkettiniz bravo ben farkedemezdm kesin :(
Polikistikannee Dyg_brn Emin olmak icin esimi çağırdın hatta kutuyu kestikten sonra zaten midem kaldırmadı kaçtım mutfaktan
TalentedMom Polikistikannee elinizde kanıt varsa sava açın yurtdışında epey yüklü tazminat veriyorlar bizde nasıl bilmiyorum ama şikayet esin mutlaka