eralp kızlar sorum tuaf gelecek ama,bebeğim ağlamıyor gazı olunca kendni sıkıyor uykudan uyanınca ayaklarını yere vuruyor.ağlayan bebek değil bi aşı olurken ağladı bide arada kucağma gelmek isterse mırıldanıyor aklıma taklıdı bu durum
MTkutay eralp benimki de oyle canim ilk 2 bucuk ay aksamlari 3 saat deli gibi aglardi onun dışında aglamazdi şimdi hiç aglamiyor kırk bin kere maşallah uysal bebislerimiz var 😀
1PrensAnnesi eralp eskiden benim oğlum öyleydi 2 ay devam etti uyanırda duymam diye elimi üzerine koyar yatardım şimdide susturamıyorum 🤦🏻♀️ Bi açıldı tam açıldı maşallah🤣
NurR eralp benimki bi ağlıyo alt kattaki komşular yandakiler hep sesini duyuyoruz gece diyorlar bence şükredin ☺️ Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun sonuçta hiç ağlamıyo değil o da derdini farklı şekilde ifade ediyormuş endişelenmeyin
Ceyhununtatlisannesi Ne güzel işte şanslısın ağlamayan bebek her annenin hayali bence masallah diyelim nazar değmesin 😊
Sevsef Aynı benim oğlum uyandığını anlamak çok zor ağlamıyor😂 sadece mırıldanıyor 10 günlüğüz bu arada☺️
GmzSnn Bence biraz ağLamasına fırsat wermeLisin abLamda ağLatmazdı doktor ciğerLeri hiç nefes aLmamış hiçmi ağLatmadınız diye kızdı ıkınması iyi değiL bırak bi kaç defa ağLasın
eralp [bilinmeyen] ağlamayan uslu bebek her annein hayali ama hiç bir şekilde ağlamynca insan panik oluyor.herseyin normali güzel