dikenlerinleydisi Kızlar kullanip memnun kaldığınız marka var mı? Almayi düşünüyorum aklımda uğur var suanlik onun da fiyatı dierlerine göre biraz fazla sanki daha uyguna olup iyi olan var mı ?🤔🤔🤔
Mucizem_0809 dikenlerinleydisi vestel aldım bu sene nf almadığıma pişmanım sadece içi karlanma yaptı onun dışında memnunum fiyat performans ürünü diyebilirim
3children1mom dikenlerinleydisi 1 yıldır profilo 6 çekmeceli kullanıyorum memnunum😊 Alarm ve dijital göstergesi de var.
Barlasb10 Kendi evimde yok ama annemler yaklaşık 6-7 senedir Bosch kullanıyor çekmeceli modelden 2 tane var aynısından çok memnunlar hiç bir sorun da yaşamadılar
bilgemira Barlasb10 annemde de sansik tipi var buyuk baya nerdeyse 3 ev bakar ki zaten herkese de dagitir icinden ver doldurur icini cokta guzel bende ilerde almayi dusunuyorim
Yasarinannesi_9 Kayınvalidemde 5 çekmeceli uğur derin dondurucu vardı banada aynısını aldı kullanıyorum memnunum bayram vs. çok kurtarıcı oluyor tavsiye ederim.
Barlasb10 dikenlerinleydisi 6 çekmeceli olması lazım şu an ki fiyatını bilmiyorum ama o zaman sanırım 3bin civarına almışlardı
Yasarinannesi_9 dikenlerinleydisi Bana yetiyor kurban bayramında çok işe yarıyor normaldede ailemden uzakta yaşıyorum benim için yeterli geliyor 1 sene önce alındı fiyatı 1.800tl bendeki 153 litre a++
Mucizem_0809 dikenlerinleydisi evet no fros olmayanlar karlanma yapıyor 500 600 kadar fark vardı alamamıştım o yüzden