Balkiz20 Kızlar 5 aylık bebeği olanlar bebislerinizin uykuları nasıl örneğin günde kaç uyku yapıyor ne kadar saat ile uyuyor bizim bı turlu bı düzen yok hergun farklı biz mi böyleyiz yoksa herkes mı aynı merak ediyorum
Seymacr Balkiz20 4 ay 18 gün ilk uyku uyandıktan 1 saat 45 dk sonra Uyku uyandıktan 2 saat 15 dk sonra Uyku uyandıktan 2 saat 30 dk sonra Gece uykusu uyandıktan 2 saat 30 dk sonra İlk uyku max 1-1,30 saat Uyku max 2 saat Uyku max 45 dk Gece max 11 saat uyutmaya çalışıyorum 🧡
Balkiz20 Seymacr işte bizim hiç böyle bı düzenimiz yok canım şöyle anlatayi m uyudugun da yarım saat uyuduğu da oluyor iki saat uyuduğu da bazen saatlerce uyumadiginda oluyor uyku eğitimi tarzinbi şey yaptın mı senn
Seymacr Balkiz20 biz eğitim alıyoruz gün içinde toplam 4 saat uyuması gerekiyor düzensiz uykularda, saat 6 dan önce son uykunun bitmiş olması gerekiyor ve bi uykusu 2 saati geçmemeli, karışık oldu sanırım ama anlamışsınızdır siz
Balkiz20 Seymacr anladım canım sanırım bizim de eğitim almamız lazım böyle cidden çok yorucu kendim bı düzen oluşturmaya çalıştım ama olmadı