Eylulhuma16 Yarin gorumcemin unisi icin konyaya geliyoruz konyada hava nasıl 5 aylik kizim var gerci hersyni yanima alicm ama kendm flan da nasil giyineyim Selçuklu tarafına gidicez galiba cok merak ediyorum konyayi😂😍
kubra2608 Eylulhuma16 güneş var ama biraz da serin 😊Bebeğiniz için ceket alsanız yeterli akşamları daha soğuk oluyo tabi 😅
Gokce122 Eylulhuma16 hoşgeliyorsunuz 🥰 bugün ve dün soğuktu ama yarın pazar felan güzel hava 🥰 27 derece civarı
Woody Eylulhuma16 t aylık çocukla 6 saat yol gelip üstüne birkaç saat sonra 6 saat yol döneceksiniz ben sırf cesaretiniz için ile sizi kutlarım Mikemmel bi gün sizi bekliyor
Beyziikoo Eylulhuma16 Yaaa ne güzel 😔 Kızım hastalanmasaydı bizde oradaydık yarın ama malesef benim için de gez lütfen 😘😘
Eylulhuma16 Beyziikoo Gezmeye vaktimiz olursa tabiki gezerm yurt flan dha bakmadk onu ayarlarz snra erkendn donmemiz lazm🥺
Cnnt000 Eylulhuma16 Kaynanamda orda oturuyorlar. Bi kaç gündür hava yağmurlu ve serin. Tedbirli gitmenize fayda var.
FatosToprakDeniz Eylulhuma16 gölgeler soğuk baya. Ama yarından itibaren isinacakmis 25 derece üstü olsa da sonbahar esintisi bebekleri üşütür. Çok kalın olmamak şartıyla hırka kapuson gibi ceketler getirin derim. Kendinize de alın mutlaka 🙂 Bu arada ilk kez gelecekseniz sille ye mutlaka gidin 😇
hevookeee Eylulhuma16 Konya’nın yaz akşamı bile serin olur. Şuan daha da soğuktur bebeğinizi sıcak tutacak şeyler götürün derim
Beyziikoo Eylulhuma16 Haa olsun kuzum yine de gezersiniz yani bir şey olmaz yurt ararken merkezi gezmiş olursunuz 🥰 Kyk çıkmadı mı?
Eylulhuma16 Beyziikoo Hayir ya çıkmadı görümcem çok üzüldü bgun bende baya yurtlarla konustm ama yuzyuze konusmk istiyolr