Brfar Bebegim Ek Gida aldigindan beri mama icmek istemiyor kesinlikle sizce napmaliyim? Lütfen yardim edin
Tosbikhamza Brfar Benim oğlumda 10 aylık oldu. Mamasını içmiyor daha çok yemek istiyor. Ama Allahtan gece içiyor en azından. Çok açken içirmeyi denediniz mi 🤔
Brfar Tosbikhamza denedim annem herseye karisiyor mamayi bosver cocuk kasik mamasi yesin vs bakamiyorsn cok ac briakiorsun fln dio bende üzülüp veriyorum size sora bilirmiyim 6 aylikken nekadar ek gida veriordunuz
Tosbikhamza Brfar Ben az veriyordum Ya zaten küçük olduğu için püre şeklinde veriyoruz. Hatta fazla yemiyordu yoğurt yerdi sadece daha çok mama istiyordu
elifakoglan Brfar bebeğim 6 ay 10 günlük sadece tadım yapıyoruz biz beslendikten 1 saat sonra sebze püresi diğer beslenmesinden 1 saat sonra da meyve püresi veriyorum bu kadar öyle aşırı vermeyin çoçuğun bütün iç organları yorulur hasta olur Allah korusun
Tosbikhamza Brfar Anneniz sürekli yanınızda mı ki karışıyor. Birde ona uygun bir dille anlatmaya çalışın yanlış olduğunu. Daha küçük çünkü yiyemez çok fazla tadımlık sadece. Doktorumuz bize yeni yeni diyor daha her şeyi verebilirsiniz kendiniz ne yiyorsanız.
S08m Evet ya alisinca anne sutu ve mamayi istemiyo gece anca kandiriyom bide biseyler yerken su yerine veriyom kandirma amacli