Zehraoztrk Selam Kızlar 3 aylık bebeğim var meme + mama ile besleniyor. Hazırlamış olduğum mamayı en geç ne kadar sürede tüketmesi gerekiyor. Aptamil kullanıyorum bu arada
Sutmuhendisi Zehraoztrk neden meme mama 3 aylık memeler üretir diye düşünüyorum özel bir nedeni mi var rahatsızlık vs ?
KumsaLina Zehraoztrk bende mama veriyorum yemediginde en fazla 2 saat dolapta tutuyorum bende aptamil veriyorum
Yigitannesii Sutmuhendisi doğumdan itibaren bizde meme + mama gittik. 4.ayda memeyi tamamen bıraktı. Ve yanılıyorsunuz üretir diye bir şey yok ne yaparsa yapsın sütü artmayan insanlar var benim gibi.
Sutmuhendisi Yigitannesii şimdi siz 3 aylık demişsiniz iki meme iki çocuğa göre süt üretir siz memeyi mama ile arada beslediğiniz için haliyle meme üretimde yavaşlama olmuş 11 ay olacak emziriyorum çok şey denedim kendimden söyleyeyim hala emziriyorum. Sizin sorununuz artması değil azalması bence ama hayırlısı neyse o olsun bende şart koşmadım kendime kesinlikle sadece meme diye nasibi buymuş
Seymacr Yigitannesii bizde meme mama gidiyoruz (5 aya giricez) gece bir kez emzirebiliyorum ilk başlarda fışkırıyordu ama şu an yok artmıyorda sağlık olsun 🙏🏻 mamayı duyunca insanlar zehir veriliyormuş gibi davranıyor oysa hangi anne istemez emzirmeyi 💁🏻♀️
Zehraoztrk Sutmuhendisi iki defa göğüslerimden ameliyat oldum buna rağmen emzirmekten vazgeçmedim ve hiç bir anneninde mamaya öncelik vereceğini düşünmüyorum hangi anne istemez ki bebesini sadece sütüyle beslemek.
Zehraoztrk Arkadaşlar 3 aylık bebeğe niye mama veriyorsunuz meme yeter diyorsunuz da bundan emin olmalısınız ki hiç bir anne keyfi vermez mamayı. Hangi anne istemez ki bebesini sonuna kadar sütüyle beslesin
Sutmuhendisi Zehraoztrk e bende en başından dedim zaten okumadınız sanırım rahatsızlıktan da kaynaklanır diye
Mlkko Zehraoztrk 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor. Cocugu zehirlersiniz öyle içmediğini dolaba falan koymayın söylendiği gibi