Vfa34 Arkadaşlar oğlum 3 aylik güneşte gozleri bu renk mavi giyincede tamamen maviye dönüyor sizce ne renk olur https://www.hizliresim.com/4k987q8
Vfa34 NukleerBaslikliKiz cok teşekkürler bende merak ediyorum kahveye doner mi acaba donebilir diyorlar 🙈
BenMathilda Vfa34 Oğlumun böyleydi hatta daha belirgindi mavimsi yeşilimsi bir ton, suan 27 aylık, açık kahve. Bazen giyindigine veya güneşe göre yeşilimsi görünüyor amaaa çok hafif. Hayrlisi sağlıklısi olsun
Momkraa Vfa34 linclenecegim belki ama sütünüzü gözüne sikin dönmez 💕 bende eşimde kahve gozluyuz oğlum maviş 7 yaşında hala dönmedi 👍 denenmiş
Ebruu4 Birmuallime peki bebek nasıl şuan benim ki de 4 aylık mama reddi uykusuzluk zirve zaten ne yapacagız
S_x_w Vfa34 göz bebeği etrafı açık mavi olur gibi ama inanjn belli olmuyor ..komşumun bebeğinin baya maviydi şimdi ela ya dönmek üzere 10 aylık ..hep mavi diyorduk biz de 🤷🏻♀️
Almilam_21 Vfa34 benim kızım da 17 günlük gözleri aynı oğlunuzunki gibi acaba büyüyünce hangi renk olur
Keskeuyusamm Güneşte böyle görünüyor ama 3 ay çok erken belli olması için. Önemli olan güneş olmadan da böyle mi