HappyKids Merhaba Annelerimiz 🥰 💕 Beyaz Gürültü Nedir? 💕 Hangi Sesler Beyaz Gürültüdür? 💕 Beyaz Gürültü Nasıl Çalışır? 💕 Beyaz Gürültü Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır? 💕 Beyaz Gürültü Bağımlılık Yapar mı? Konu başlıklarıyla hazırladığımız blog yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz!💃 https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/bebeginiz-misil-misil-uyusun-beyaz-gurultu/ Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm!😍
Med HappyKids 10 aylık hala geceleri açıyorum oda çok gürültü yüzünden. En iyisi kesmeye başlıym gec bile kalmışım 😬
Vivalaarya HappyKids 30 yaşında fön makinesiyle uyuyan biri olarak söylüyorum çok nadir tabii ki ama uzun süreli kullanımda bağımlılık yapma ihtimali var 🥶
Demirac19 HappyKids iki kolik bebeğim de kullandım özellikle geceleri kurtarıcım oldu gece sabaha kadar açık durdu ama birden de kesince bebeğim hemen alıştı, yani bizde bağımlılık yapmadı
Aydonika HappyKids 2 buçuk ayına kadar kullandık yine ara ara açıyoruz ve gerçekten mis gibi uyuyor kendi kendine uyumayı öğrendi böylelikle 🥰
Zezz Sehertosunn su sesi selale brni rahatsiz ediyo su sesi duydukca kafam agriyo tuvaletim geliyo gurultuye cok basim agriyo ama muzik sedi piyona gitar vs dinlendiriyo
Aycaccelik_ Elifgh bu beyaz gürültü işini bilmiyorum ama nebe suresini devamlı açıyorum güzel uyuyor tavsiye ederim hem suredir sonuçta zararı da olmaz
t_bulut Elifgh ilk emzirmeye kadar yada uyuduktan yarım saat sonra kapatabilirsiniz tüm gece açık olması sizede eziyet olur
Btlbeyza Aycaccelik_ kesinlikle katiliyorum bebegim uykuya dalmakta cok zorlaniyodu 20gunlukken basladik nebe suresiyle uyumaya suan 5aylik hala uyutcagim zaman acar dinletirim aglar huzursuzlanirsada acarim hemen sakinlesir tavsiye ederim herkese duadan zarar gelmez☺
Melis84 Beyaz gürültü budi💤 ve elektrik süpürgesi eşliğinde pış pış sesi 😁evimizin vazgeçilmez tınıları oldu artık
Gamze00777 Melis84 hahahaha aynısı biz dinliyoruz hatta şuan kurtarıcım 1 hafta açmadım ama perişan oldum yine açtım
DurununAnnesi12 bazen zorda kaldığımda elektrik süpürgeli pış pış açıyorum anında uyuyor daha önce beyaz gürültü açıyordum o korkutmaya başlamıştı kızımı
Aycaccelik_ bisenakillisinzaten en güzeli bence bu hem sure dinliyoruz bizde onların sayesinde hem sakinleşiyorlar Allahın işine bak ❤
binnurilayda Sadece beyaz gürültü yeterli değil tabiki 🤷♀️ kundak, hafif sallantı, emzik ve beraberinde beyaz gürültü Aslında hersey anne karnını hatırlatmalı ordaki yaşantısını arıyor minnak 🥰🥰