Birprensesannesiii3850 Kızlar bebeğim 5 ay 3 günlük yavastan ek gidaya gecmek istiyorum mama biberon hic tutmadi sadece anne sütü ama doymadıgını fark ediyorum neyle baslamalıyim yogurt alerji yapti baska neler olabilir?
Wanderlust Birprensesannesiii3850 doktorunuza danisin ek gidaya gecince bebek ogun olarak gecmiyor yine ana besin anne sutu olucak zaten 1 ay sadece tadim size suan mama takviyesi onerebilir doktor kontrolunde ilerlemenizi oneririm
1lina1anne Birprensesannesiii3850 yani doktoruna goturup kilo boy takibi yaptirmalisiniz doktorunuz zTen gelisimine gore baslayin baslamayin vs der kafamiza gore baslamiyoruz benim bildigim zaten siz tadimla geciriceksiniz 1 ay ek gida onu suan doyurmaz kilosu dusuyormu emmesi sutunuz nasil bence dr gidip sorun daha saglikli
Wanderlust Birprensesannesiii3850 ek gida icin kabak havuc patates ile tadimlara baslayabilirsiniz yine de doyup kilo almasini beklemeyin sadece cay kasigi tatli kasigi yemek kasigi olarak 3 gun kurali ile ilerlemeniz gerek. Sonrasinda alerji yaomadiysa ikisini karistirip verebilirsiniz. Sonra meyveler diye devam edicek listeniz. Doktorunuz size liste verir nelerle nasil baslicaksaniz siz karar verirsiniz