Cagla87 Kızlar Babymall mağazasında 499 TL'ye düşmüş. Hemen aldım bugün. Çok mutluyum. Düşünen varsa kaçırmasın
Janss Cagla87 Çok hafif olduğu için almayı düşünmüştüm ama tam yatmıyor 😔 Bu sebeple sevemedim . Birde kullanıcı yorumlarında tekerleri ve manevra kabiliyeti başarısız bulunmuş . Sizin de bilginiz olsun belki gözden kaçmıştır .
Serap5252 Cagla87 onun taşıma kapasitesi 7 kilo diye biliyorum bende chico london almıştım 15 kilo taşıyor tam yatıyor baston. Ona baktınız mı 7 kilo diye hatırlıyorum çok araştırdım
Deletedmom381 Cagla87 yolda görüyorum bazen oyuncak araba gibi duruyor 🤭 bilemedim belki de çok rahattır
Cagla87 Janss Az önce alıp eve geldik. Henüz dışarıda denemediğim için sürüşü nasıl bilmiyorum ama puseti ise tam yatarlı. Kesinlikle harika o yönden
Cagla87 Arin31 Ben çok hafif olmasından dolayı tercih ettim. Çok harika bir travel sistem arabamız var ama ağır olduğundan eşim olamadan kullanamıyorum. Binamızda asansör yok çünkü
Janss Cagla87 Sağlıkla kullanın 🥰 Biraz eğimli duruyor videolarını da görmüştüm yorumlarda da o şekilde yazıyordu karıştırmıyorsam . Ya tam dik durmuyor ya da tam yatmıyordu . Başka modelle mi karıştırdım acaba yeniden bakacağım . Bende araba arıyorum 🤕
Cagla87 Serap5252 Taşıma kapasitesi 15 kg. Kızım 6.5 kg zaten. Kapasitesi 7 olsaydı fark edilirdi zaten 🤗
Cagla87 Janss Bastonların hiçbirisi 180 derece düz olmuyor. 175-170 derece falan oluyor. Reflü yataklarından bile daha düz. Ben kesinlikle çok beğendim. Yarın da dışarıda deneyeceğim 💃🏻
Janss Cagla87 Olanlar var ama maclaren mesela . Denedikten sonra yazar mısınız tekrar sizden rica etsem 😌 Sürüş konforunu da merak ediyorum . Fiyatı çok iyi çünkü .
Janss Cagla87 Pardon düz derken yatış pozisyonundan bahsettiniz 😌 Ben şimdi anladım . Dik konumda tam dik durmuyormuş yorumlarda öyle okudum ama . Bebek kendini öne atabilir mi dikliği nasıl ?
Cagla87 Janss Kızım henüz 3 ay 11 günlük. O yüzden dik konumu denemedim işin açığı. Yarın bakıp bilgi veririm hem dik konumu hem sürüş konforunu
Arin31 Cagla87 haklısınız travel ağır bende almıştım 3 defa kullandım bebeğim içinde durmadı ve ağırdı sattım bir ara çıkıp hafif bir model alacam inşallah bebeğim içinde durur birde o sıkıntı var 🤦♀️
Cagla87 Arin31 Bizim kız arada mızmızlansa da seviyor arabasıyla gezmeyi. Ağır olduğundan çıkaramıyorum eşim olmadan. Havalar da ısınınca gidip aldık çıkalım hergün diye 🤗