Yensar Oğlum 24 aylıkken tuvalet eğitimi tamamlamıştı gece dahil geldiğinde söylüyordu faka 1 haftadır söylemiyor sorduğumda yok diyor ama hep kaçırmış oluyor güzelce anlattım kızdım ama değişmiyor söylemiyor başına gelen var ama mı acaba
3MelekAnnesi3 Yensar Bi ara yigenimde yaptı sonra düzeldi hiç üstüne gitmedik annem bakıyordu ablam calısıyo 3 yasındaydı 1 bucukta alısmıstı cişine sonra ne olduysa işeyip üstünü cıkarıp değiştirip yanımıza geliyordu niye yaptın diyince cevap yok bizde üstelemedik zamanla düzeldi
Hibou Evde ailede değişik onu sarsacak moralini bozacak vs bişey oldu mu? Çocuklar genelde biz farketmesekte böyle şeylerden çok etkileniyor ve çoğu zaman tuvalet eğitimini zedeliyor diye biliyorum
Yensar Hibou yok olmadı aslında ama ben birinde çok bunalıp baya bi yüksek sesle bağırmıştım birde vurmuştum ondan olabilir mi acaba
incitanesii Yensar evet ondan dolayı olabilir kaçırsada bundan sonra güzellikle anlatın her seferinde bıkmadan travma oluşmasık çocukta illaki öğrenir
Yensar Benanneoldum maalesef evet sonra sarıldım telafi etmeye çalıştım ama etkilendiğini düşünüyorum daha önce hiç olmadığı için
Yensar incitanesii evet öyle yapıyorum ama şimdi de kaçırınca annecim kaçırmışsın diyorum vurmak yok anne diyor beni kahrediyor
incitanesii Yensar ah yavrum korkusundan yapıyor annesi ondan bidaha vurma lütfen hassas bi çocuk belli kormamasını bidaha yapmıycsğını anlat düzelir
Yensar Swtlna zaten bende bunun olduğu biliyorum amma ondan öncesinde neden yapmaya başlamış olabilir diye soruyorum
Yensar incitanesii evet çok hassas ve çok akıllı bi çocuk ama bu aralar baya yıprattı beni bende bi an boşlukta yaptım ama iş işten geçti