leynanin_pembemantosuu prensannesiii14 Bebek ürünleri dışında satış yapmanın yasak olduğu kurallar postunda yazıyordu ben bilgilendirmek için yazdım birazdan gördüklerinde ilgililer postunuzu siler zaten
Merve prensannesiii14 sadece forumu sadece satış için kullanmak yasak sizin durumunuzda 😇 bilginiz olsun 🙏
leynanin_pembemantosuu prensannesiii14 peşpeşe yazmışız farkındaysanız hanımefendi korseyi sadece anneler kullanmıyor doğum yapanlar kullanmıyor genç kızlarda kullanıyor sadece anne bebek ürünü olmadığı için bu yorumu yazdım hanımefendi 👍
prensannesiii14 leynanin_pembemantosuu peş peşe de yazsam formu sadece satmak için kullanmam yasakmış hanımefendi korseyi satmam yasak değilmiş anlamadıysanız tekrar okuyun iyi günler
HavvaHalil95 prensannesiii14 L m de olabilir kaç kiloya olur bilmiyorum 80 kiloyum 40 gün oldu dıgum yapalı
prensannesiii14 HavvaHalil95 düzenli taktığınızda baya göbek gidiyor göbeği toparlıyor ben sürekli taktım çok sıkıldığımda geceleri çıkarıp sabahları taktım geceye kadar