LadyMarmalade Bir kaç güne 16 aylık olacak dün tek uykuya geçirdim zaten sinyalleri vardı. Sabah 8de kalkıyor 1de yatırıyorum 1 buçuk saat uyuyup 2 buçukta uyanıyor. Forumdan ve internetten araştırdığım kadarıyla hep kesintisiz 2.5 3 saat olması yönünde uykunun. Yeni geçtiğimiz için normal mi uzayacak mı zamanla? Uyandığında tekrar geri uyutuyorum öylelikle anca 2 saat uyuyor
Gamzem12_y LadyMarmalade canm ben de 16 aydan beri tek uyku yaptryorm evet 2 _3 saat arası uyuyor 3 4 aydır ama son 3 4 gündür 1.5 saat ancak yatıyor bence günler kısaldı diye çok uyumuyor sabah da 9.30 10 gibi kalkyo gece yine 9.30 10 da uyuyor
gozdesh LadyMarmalade benim bebeğim 15 gündür falan kendisi tek uykuya geçti. Normalde 7-8 gibi uyanır , 10 da uyur sonra 4.30 gibi tekrar uyur, 8’de gece uykusuna geçerdi. Şimdi 6-6.30 gibi kalkıyor , 12 gibi uyur 2 saat sonra akşam 8 oldu mu uyur.
DogaLina LadyMarmalade 11 aylikti kizim tek uykuya gectiginde basta duzen oturtmak zor oluyo. ama sana tavsiyem 12-12.30 gibi ogle uykusuna yatmis olsun. yani yataga gecin 1 de en gec uyumus olur. zamanla uzicak uyku suresi. merak etme
Karacasmyrna LadyMarmalade merhaba 13 aylıktan beri tek uyku bizimki başlarda 2.5 - 3 saat uyuyordu kesıntısız fakat bu sefer akşam uykusundan çalmaya başladı en fazla 2 saate çektik standart 1 saat 45 dakıka uyutuyorum. DüZenimiz 7:30 kalkıs 12.30 öğle uykusu 20:30 -21:00 arası akşam uykusu
Karacasmyrna LadyMarmalade uyanma değil mırıldanır su veririm geri yatar diş vs döneme denk gelmediysek genelde uyur.
mavilimor LadyMarmalade bebek çok yorulursa stres hormonu salgılanır ve uykuyu etkiler az uyur. Genelde tek uyku yapılırken sabah uyandıktan 4 saat sonra öğle uykusuna geçmiş olmalı öğle uykusundan uyanınca da 6 saat sonra akşam uykusuna yatmış olmalı.
DogaLina LadyMarmalade evet gec yattigi icin az uyuyo. kizim suan 22 aylik 11 ayliktan beri tek uyku yapiyo oglen 12 gibi yatmazsa eger max 1.5 saate uyaniyo
Deletedmom54554 LadyMarmalade benim biraz büyüdü o aylarda 2 uyku yapardı 7 de kalkar 11 gibi uyardı yarım saat 1 saat uyur kalkardı 2 gibi gene uyuyordum 1 saat uyur kalkardı akşamda 10 uyurdu şimdi 3 yaşında en fazla 2 saat uyur akşamda 11 de uyur ama önle yorulunca anlaşıyor gözleri kızarır mayışır belli olur takip et eğer o hale girerse demeki hazır değil eğer dinç duruyorsa demeki uykusunu alıyor 🥰
Mamaqueen LadyMarmalade devam et bence. Ben 2 yasinda olmasina ragmen hala gunduz uyandiginda 2 saatten az uyursa geri uyutmaya calisiyorum
Aybukemm LadyMarmalade kızım da 1 hafta sonra 16 aylık oluyor uykuyu asla sevmeyen bir bebek 9. Aydan beri tek uyku yapıyor 1 saat bazen 1.5 saat uyutamıyorum ses yapmıyorum hiç evde ama yine de uyumuyor