melike5461 Kızlar merhabaa 🤣 Kızım 5 aya yaklaşıyo yürüteç ne zaman aldınız adım atabiliyo basabiliyo sağa sola gitmek istiyo öyle hissediyorum yürütürken baska odalara adım adıp gidiyo 😂 ne zaman alabilirim şimdi koyulur mu yoksa zarar verir mi ?
Deterjanhanim melike5461 6 aylık falandı yurutece koydugumda. Ama öyle koyup da saat lerce yurutecte birakmiyordum. İlk zamanlar daha kısa süreli koydum. Sonrasında işte bı tuvalete gidene kadar, bı yemek yiyene kadar falan. 10 aylıkken de yürüdü zaten.
Sefeff melike5461 ben kullanama taraftarı değildim hala da değilim kızimda anasının istediğini yaptı babası 8 aylıkken heveslenmiş almış ama asla binmedi sevmedi yani koyduğum gibi ağlıyordu. Çok erken emekledi ayağa kalkti falan diye ona ihtiyaç duymuyordu sanırım 🤷♀️
Alpingo melike5461 doktorumuz uygun görmedi iyi ki almamısım,kesinlikle kısıtlıyor ve geç yürüyolar,oğlum 13 aylıkken yürüdü ama bi akrabamızın cocuğu yürüteç kullandı hep 16 ayında hala yürümek istemiyordu ,onun yerine yürüme arkadası alırsın
Gocmen-kusu Bizim doktorumuz 7 aylık olduğunda uygun olacağını söylemişti biz 6 aylıkken kullanmaya başladık ama 😅
Noblemom Bana doktor önermedi almadım ama pişmanım sadece üzerinde kalma süresin dikkat edin bence erkek çpcukları 20 diye hatırlıyorum
Blgly 6aylıkken başlamıştık biz şimdi 11aylık artık yürüme çabalarında hiç bir doktor önermiyor zaten yürüteçi ama herkes kullanıyor😄
Wanderlust melike5461 yurtdisinda yasaklanan bir urun yurutec eger kullanilicaksa da en erken 7.ay olmali icinde duracagi sure de maksimum 15dakika yine de doktorunuza sorup almanizi oneririm evet adim atabiliyor olabilir ama henuz kaslari tam gelismedigi icin iskelet sistemine zarar verebilirsiniz. Yurutec yerine yurume arkadasini almaniz bebeginizin gelisimi acisindan daha uygun olucaktir. Tabi tercih yine sizin saglicakla buyutun 🌸
melike5461 Deletedmom0099 bi sorun olmadı değil mi ? 5 ay için erken diyolar ama benim bebeğim hiç 5 aylık gibi değil 😂 daha büyük görünüyo yürüme çabalarında resmen 😂
Deletedmom0099 melike5461 bi sorun yok. 9 aylık emekledi ve tutunarak kalktı 10 aylık sıraladı 14 aylık yürüdü
Hellolo Hepimiz yürüteç le büyüdük oramız buramız yamuk yumuk değil sonuçta 😂 bir ay erken yürüyünce ne oluyor anlamıyorum
Ohaezgi melike5461 6 aylıkken bindirdim ben bebeğin gelişimine göre bindirilir bence oturuyorsa desteksiz koyabilirsiniz. Benim kızım 5 aylıkken desteksiz oturdu baktım 2-3 hafta sonra ayakta durup adım atmak istiyor, aldım bindirdim şimdi koltuklarda sıralıyor 7 aylık😇