Dygsnvrn Kizlar selam bebegik bikac gundur huzursuz damaklati resimdeki gibi anlayamadım ben bu dismidir yoksa normal mi?? https://imgyukle.com/i/MY7jS
ED2020 Dygsnvrn beyaz bir nokta mı var resimde bir şey belli olmuyor,göremedim. Ben de doktoruma atmıştım diş değil, bebeklerde çıkıyor demişti. Suya az bi karbonatlı su yapın nemli bi bezle dişlerine sürün geçer
RabiaFdb Dygsnvrn benim kızım da 3ay 12 günlük fotoğraftaki gibi ağzı ama emin olamadık, ateş ishal vs yok bizde, dizde var mı?
Defnesarem Dygsnvrn diş yerleri belli olmuş fakat uzun sürer bizimki 4 aydan sonra saldırmaya huzursuzlanmayq baslamisti ve aynı böyleydi 8. ayda cıktı 🤕
Dygsnvrn Oykuaygun var evet damakta cikmsya erken baslayabiliyormus. Patlamasi uzun surer dedi bi arkadaşım bakalim beklicez
pelinkahraman Bazı bebeklerde kalsiyum fazlalığından diş erken çıkabiliyor. Doğarken dişi olan bebeklerde var. Ama diş incisi dedikleri şeyle dişi karıştırmamak lazım. Diş incisi zamanla kendi kendine geçiyormuş
Defnesarem Dygsnvrn son 1.5 Ay kafada yanma çok oldu normalde kabız çok olan bi bebek o zman diliminde hiç kabız olmazdi zor Allah yardımcınız olsun çok şükür şuan 4 dışımız var😂