aayysseee Anne sütü yok sadece mama ile besleniyoruz bugün 24 günlüğüz 2 buçuk 3 saatte 60 cc mama veriyoruz bazen doymuyor 1-2 saat sonra tekrardan istiyor vermeyince mamayı çok ağlıyor normalmi yaşayan anneler varmı? 60 cc yetmiyır olabilirmi
Kevseryldz aayysseee besleme süreniz 2 saatte bir olsun bir aylık olunca 90 cc yapabilirsiniz büyüdüğü için yeterli gelmeyebilir. Hatta şu anda da verebilirsiniz
Deletedmom27337 aayysseee 60cc ile doymuyorsa 90cc verin araya neden süre bırakıyorsunuz ki.? O öğün bakın kaç cc içecek sonrasında ona göre mama yapın demekki yetmiyor normal değil yaptığınız. Her mama sonrasıda mutlaka birkaç damla su verin
Nuray23 aayysseee 3saati beklemeyin. Ne zaman isterse o zaman verin. Benim kızımda doğduğundan beri mama iciyor. Ben ne zaman isterse verdim mama yi arttirdim. Zaten büyüdükçe iştahsızlık oluyor bu seferde zar zor icirmeye çalışıyorum.
Bebitomm Bence 24 günlük için yeterli fazlada verince mamadan dolayı aşırı kilo alınabiliyor midede büyüdüğü için sürekli fazla ister benim oğlan 2aylık sütümü ne zaman sağsam en fazla 60 cc çıkıyor sadece akşamları 125cc mama veriyorum yeterli oluyor
biradamavisi aayysseee benim bebeğim mama meme gitmemize rağmen 1. Ayında falan 60 cc içerdi her bebeğin iştahı farklı ağlamasın 30 daha verin bence bizimki de çok ağlıyordu kalıp beslenme tablolarına bakıp AA yeter diyordum mama ile şişmesin ama sonradan saçmalama dedim tam sıçrama dönemleri gelişmek için daha fazlasına ihtiyaç duyuyor demek. Tabii doktonyzu da danışın
Melekkanne aayysseee doymuyorsa arttır mamayı canım 90 vermelisin bebekler şuan çok beslenmek ister korkma bişi olmaz ne zaman acıkırsa o zaman yedir sarılık olur yoksa