Eliiifffff Bebeğim 2 ay 8 günlük henüz gülücüklere tam başlamadık arada bir canı isterse🌸 agulamaya başladı. Yüz üstü durmayı hiç sevmiyor sürekli ağlıyor. Kucağımdayken de kafasını daha tam tutamıyor. Ve sürekli kusuyor her mamayı. Sizde durumlar nasıl??
canevlat_- Eliiifffff bizde 2 aylık 7 günlüğüz cnm aynı şeyler bizdede var yediğini cikariyo götürdüm doktora reflü dedi reflü yatağı onerdi ama gulmeleri iyi ancak yavaş yavaş
Eliiifffff canevlat_- Bize de reflü dedi. Ar mama kullanmamı söyledi aptamilin ar mamasını aldım henüz denemedim ama inşallah iyi gelir
inci_34 Eliiifffff benimki de 4aylık oldu bende bir an önce otursun isitrıum herkes bir öndekine özeniyor bu istekler önleme kadar artık bitmeyecek 🥰🥰🥰
canevlat_- Eliiifffff Bizede aynı şeyi önerdi bebelacin ama ama inanın mamayla alakası yoktur ben reflü yatağı almadm ama kusmasi azalmis zamanla tam biter normal bence kilo kaybi yoksa herşey yolundaysa ihtiyaç duymadım kontrolede götürdüm iki gün önce herşey yolundaydi doktor kullandığımı biliyordu ama kullanmadgm halde düzelmişti
PudingSeverAnne Eliiifffff 3. Ayı bekleyin 4. Ayla beraber kahkaha atmaya başlar her çocuğun gelişimi farklıdır her çocuk farklı ve özeldir bunu unutmayın ama 😊😊😊