DurununAnnesi12 az önce bir bayanın postunu görünce hurra bim’e koştum 🤣 şansıma kimse yoktu benle bir kız vardı önce ben girdim herşeyden kaptım 😂😂😂 ikişer ikişer hemde 😂😂😂siz neler aldınız
MiracAlpinveUmutunAnnesi DurununAnnesi12 Bende birazdan çıkıcam etkinlik kitapları gelmiş onlardan alıcam😊
DurununAnnesi12 Pares raf örtüsü iki tane 12 li bölmeli çekmece rafı akordiyon düzenleyicisi baskılı hurç pencereli kazak hurç dolap düzenleyici ikili mama kaşığı Aldım
DurununAnnesi12 Minikprenses_1 raf örtüsü iki tane 12 li bölmeli çekmece rafı akordiyon düzenleyicisi baskılı hurç pencereli kazak hurç dolap düzenleyici ikili mama kaşığı Aldım
DurununAnnesi12 birtutamsac raf örtüsü iki tane 12 li bölmeli çekmece rafı akordiyon düzenleyicisi baskılı hurç pencereli kazak hurç dolap düzenleyici ikili mama kaşığı Aldım
Deletedmom0099 DurununAnnesi12 hurçlar çok eğilip bükülüyo bunlar daha derli toplu duruyo aslında o yüzden aldım 😊
Deletedmom0099 kızlar akordiyonlu düzenleyicilerden mutlaka alın, kızımın eşyaları hiç dağılmıyor böyle 👌🏻
Nursena19 Deletedmom0099 içim karardı bakınca 😅😅 bence normal şekilde daha düzenli duruyor ya güzel katlayınca . Böyle çok karışık durmuş