Eylul06 Eşim pazartesi izne ayrılıyor sizce salı antalya ya gidilir mi 4 günlüğüne havalar nasıl denize girilebilir mi
Feyy Eylul06 geçen yıl 22 eylülde gidip bir hafta tatil yaptım ne üşüdük ne de başka sıkıntı hatta kuzenim şuan orda balayında havalar güzel oralarda
Aselina0319 Eylul06 balayına alanyaya gitmistik kasımın ortasında denize de girdik havuza da usumedik hava 30 dereceydi😂
Happyturuncu Eylul06 biz yeni geldik deniz hala çok sıcak 😎 Antalya’nın tam mevsimi ama son gün epey yağmur vardı
Eylul06 Feyy biz üşümeyizde 20 aylık kızım üşür hasta olursa diye korkuyorum ama eşim gitmek istiyor gidecegiz
Feyy Eylul06 üşüyeceğini sanmıyorum ama gece için çok ince uzun kollu pijama alabilirsiniz tedbir amaçlı birde denizden ya da havuzdan çıkınca ıslak kalmamasını sağlayın yeter yoksa halen havalar çok sıcak orda
Aleynatnr45 Eylul06 biz de Ankara ya yakınız buralar la alakası yok Seydişehir cıkınca cok sıcak oluyor oralar 1 yaşında oğlumla gittik rahat geçti
Eylul06 Aselina0319 biz üşümeyiz ekimde kongre de girmiştim bebegimizi düşünüyoruz gidecegim büyük ihtimal
DenizArya Eylul06 şu an bizde tatile çıktık antalya ya bence değer gitmeye kış gelmeden kafa dağıtmak lazım bence gidin
HaLe31 Eylul06 biz ayın 7-10u arası yaptık Alanya’da o zaman baya sıcaktı deniz de havuz da ama şu an biraz düşmüş olabilir, iskenderundayım ben yakın hava durumları orayla, burası bile biraz serinledi geldiğimiz haftaya göre