lalbg Mom8763 sebze çorbası yapıp içerisine brokoli koyuyorum. Allah ne verdiyse çorbası😂 kereviz, patates, havuç, soğa,brokoli varsa 5-6 yaprak ıspanak:)
lalbg Mom8763 ekmek nadiren veririm. Bu çorbada vermem ama tarhana çorbasının içerisine koyuyorum. Ekmeğin bi faydası olmadığı için çok nadir veririm.
Pares Mom8763 ben yiyeceklerine raporlu mama koyuyorum sizde alıp koyabilirsiniz bizim de kilo problemimiz var bu şekilde biraz toparladık
Pares Mom8763 Zeytinyağını ısıtın ve küp küp doğranan soğanları kavurun. Brokoli ve tavuk suyunu ilave edin. Brokoliler yumuşayıncaya kadar pişirin. Dereotunu ilave edin ve blenderdan geçirin. Blenderdan geçirdiğiniz çorbayı ince delikli süzgeçten bir kez daha süzün. Hafif sütü ilave ederek, 2-3 dakika daha kaynatın bu kadar 1 yaşını geçmiş süt ilave edebilirsiniz 🥰isteğe bağlı su da olabilir
lalbg Msbebek kızıma verdikten sonra içine tuz ekleyip biz de yiyoruz çünkü herkese ayrı menü çıkarıcak gücüm ve zamanım olamıyo bazen😂
Pares Mom8763 17 aylığız bizde her ay 500 er gram alıyo çok şükür bebekten bebeğe değişiyor demekki kahvaltı da neler Yiuo mesela
Sonsuzmutluluk Mom8763 Yok canım olmaz evde ne varsa olanlarla yap bu sebze çorbası ben her zaman evde ne varsa katıp karıştırıp blendrdn geçirip veriyorum