mavera95 Kızlar ilk doğum paramı çekmedim suan ikinci doğumum onu çekmeye gidicem ilkinden olanda veriliyor mu acaba bence verilmez gibi geldi vakti falan geçmiştir diye ama sormak istedim
Mom62636362 mavera95 ilki için başvurmadıysanız o vakit 5 yıl süresi var diye biliyorum, iki çocuğunuzun da alabilirsiniz eğer küçükse
kahvekokusuu mavera95 ben oglum 13 aylikken basvurdum simdi 14 aylik oldu bugun alcam parayi🤗 alabilirsiniz sizde eger basvuru yapildiysa
mavera95 Balkizlarim çekindim biraz orda demeye başvurdum ama almamıştık ilk doğumumda şimdi gidince veriliyor mu yani
KumsaLina mavera95 5 yaşına kadar süresi var eğer doğum raporunuz falan varsa başvuru yapabilirsiniz, elinizde yazılı kağıt yoksa e devlette doğum raporu var oradan alabilirsiniz
mavera95 KumsaLina peki ilkime başvuru yaptım ama almadım yattıktan sonra tekrar mi başvuru yapacağım
Mom62636362 mavera95 bilmiyorum onu, belki şua. Ptt’de hala duruyor da olabilir, gidip sorsanız iyi olur aslında
gulozgencli25 Ben ilk doğumum da hem süt parası hemde doğum parası aldım ama ikinci doğumda sadece doğum parası verildi süt parası verilmedi onu da alabilir miyiz şimdi kızlar bi bilginiz var mı
KumsaLina gulozgencli25 süt parasını emekli sandığı olanlar alamıyor bende alamadım, sadece sigortalı işte çalışanlar alabiliyor sanrım
gulozgencli25 KumsaLina eşimde sigortalı işte çalışıyo ilkini aldı ama ikincide vermediler vereceklerini söylediler ama yatmadı 6 ay oldu doğum yapalı
KumsaLina gulozgencli25 o zaman tekrardan Bi sorun isterseniz e devletten de bakabilirsiniz süt parası sorgulama yada başvuru var oradan Bi bakın isterseniz