Biranne00 Günaydın kızlar. Akşam annemin çaya misafirleri var. Anneme tatlıyı ben yaparım dedim triliçe yaptım herkes çok beğenir yaptığımda da gerçekten. Annem de çay triliçe ve kuruyemiş koyarım sonrasında da meyve ve kahve dedi. Ama çay bana çok yalnız geldi triliçenin yanına ne yapabilirim sizce çeşit olarak?
Deletedmom0099 Biranne00 kandil simidi olabilir ben cok severim de. dün yeşimli günler youtube kanalında paylasmıstı güzel ve kolay bi tarife benziyor
Sevdamavi Biranne00 ayyyyy emziriyorum aşerdim şimdi ellerine saglık sen bana yolla bunu boşver başka şeyler yap cok güzel görünüyor
denizyildizi__ Biranne00 bende bir kere yaptım triliçeyi , herşeyi çok güzeldi sadece üstündeki karameli ocakta biraz fazla kaynatmışım. Azıcık acımsı olmuştu. Sizde mi kendiniz yaptınız karameli acaba
Biranne00 Deletedmom0099 çok teşekkürederim fikriniz için bende çok severim yapabilirim bugün vakit bulursam inşallah 🥰
ikiprensannesii2 Geçenlerde dereotlu poğaça yapmıştım kabartma tozu ile çok lezzetli oldu, çıtır börekte yapabilirsiniz nefis yemek tarifletine çıtır börek yazarsanız çıkar tarifi patatesli yazıyor. Ben peynir, kaşar koyuyorum daha güzel oluyor☺️
Deletedmom0099 ikiprensannesii2 tarif alabilir miyim acaba? not: mayalı poğaça yapmayı asla beceremeyen bir dost 😪
Biranne00 EbruAdem @tostikinannesi her defasında bu tarifi yapıyorum Kübra pelvanın hiç şaşmadı daha tarifleri. Üstelik sütü şerbeti o kadar lezzetli güzel ki hazır satılanlarla aynısı mutlaka denemenizi isterim 🥰
Biranne00 Sevgi-Aslan her defasında bu tarifi yapıyorum Kübra pelvanın hiç şaşmadı daha tarifleri. Üstelik sütü şerbeti o kadar lezzetli güzel ki hazır satılanlarla aynısı mutlaka denemenizi isterim 🥰