Kubrasena Merhaba kızlar bebeğim 4 ay 10 günlük alt damağında 2 tane beyazlık çıktı baya sivrildi sürekli eli ağzında dişleri geliyor sanırım bizim gibi böyle erkenden dişleri gelen varmı çok huzursuz ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Mys01-01 Kubrasena benımkıde 4 ay 16 günlük cnm jel verdı ama kullanmıyorum cok duramayacak olursa belkı onun harıcı calpol dedi ağrısını alır diye
seleno Kubrasena benim bebeğim de 5 aylıkken çıkardı canım öyle hemen beyaz göründü pat diye çıkarmaz ama muhtemelen bizim gibi 1 ay sonra çıkarır gibi geldi bana 😀
DaisyMom Kubrasena benim kizim 5 aylikken cikardi ama sorunsuz cikardi.O yuzden bi fikrim yok.🙈Ama diş kaşiyici felan kullanabilirsin damaklari icin.Baska ne olur bilmiyorum ustte kalsin diye yazdim🥳
Kubrasena Mys01-01 bana da jel önerdiler ama daha küçük olduğu için jel vermedim açıkcası yani bu aylarda diş çıkarmı çok erken gibi geldi bana 🤦♀️
seleno Kubrasena diş çıkarmanın avantajı var bence benim bebeğim şimdi oyuncaklara daha ilgili dişi kaşındığından baya onlarla oynayıp oyalanıyor ve ek gıda da olduğumuz için dişin olması baya iyi oldu açıkçası tabi erken çıkaran erken dişi çürür diye görüşlerde var ama ne kadar doğru tartışılır bende bebekken erken çıkarmışım bir sorun yaşamadım sadece diş döneminde biraz huysuz oluyorlar bazı bebeklere ateş yapıyor o sıkıntısı var