minikbaykus Koltuk da uyuyakalan misafir çocuk uykuda çiş yapmış koltuk komple ıslak nasıl temizleyebilirim koltuklar daha yeni temiz. ıslak mendil le sildim sıcak su ve deterjanla sildim. Silerken geniş alana yayıldı. Kurunca iz yada koku kalır mı
Minaisra minikbaykus benım öyle bı durum olmıstı Arap sabunuyla sildım durulurkende 1 kapak suya yumuşatıcı attım ne koku ne bırsey kalmadı
Deletedmom_72 minikbaykus Yıkamacılar eve gelip yıkıyor öyle yapabilirsiniz silmeyle temizlenmiyor o tarz şeyler
uyus minikbaykus benim koltuga yeğenim meyve suyu doktu sildim ama yine kokusu kaldi.bende yıkama cagirdim yıkadilar.zaten baya pismiş temizlendi icim rahat etti artık ortüsüz kullanmam .
Elasuheda minikbaykus 40 ından sonra çağırmıştı doktor beni görünün bence 6. Ayda bir daha gel dedi ama ben gidemedim
minikbaykus Annisss Yikatirim da koltuklar tay tüyü leke tutmaz kumaş yıkamada baya yiranicak rengi bile sokabilir
Deletedmom5284 Deletedmom_72 çıkmıyo çıkmıyooo 😂 çıksada içten küflenirmiş koltuk mikrop bakteri ıyk 😂
Deletedmom_72 Deletedmom5284 Yıkanınca bir sey kalmaz keske imkan olsa dışarı çıkarıp hortumla yıkasak 😄
Birkirazannesi Bulunduğunuz semtte mutlaka bir koltuk halı yıkama şirketini arayarak sorun, mutlaka böyle bir kaza daha önce başlara gelmiştir 💔
minikbaykus Deletedmom_72 Koltuk tay tüyü leke tutmaz elimde kalır diye korkuyorum tek bir leke bile yok. Yenide daha başka çare yok gibi