Yagmuralmila Kızlar bir arkadaşımızın eşi yani doğum yaptı bende hediye olarak herkes gibi bir takım alıp gitmek istemedim.. bir reflü yatağı .. bir Sudo crem.. bir kiraz çekirdekli ısıtma bezi .. birde oyuncak doldurma kutusu alayım diyorum sizce uygun olur mu
seheriko Yagmuralmila bunları doğumdan önce kendisi almış olabilir örneğin ben reflü yatağı vs almıştım. Ama krem ,şampuan vs vs gibi sürekli kullanımı olacak şeylerden alabilirsiniz
Yelda35 Yagmuralmila bence en gerekli şey bebek bezi çöp kutusu. Arkadaşlarımız doğum yapacak hemen alacağım ❤️
leynanin_pembemantosuu Yagmuralmila tabiki gayet uygun canım fiyat açısındanda gayet iyi ama şunu söylemek isterim benim bebeğim gassızdı o yüzden gaz kemerini hiç kullanmadık reflüsü yoktu kullanmadık onun yerine babynest kullandım yaklaşık 6 ay sudocrem de bakım kremi bunu kullanabilir oyuncak doldurma sepeti içinde doğum yaptığına göre en az 5-6 aylıkken kullanıcak ama başka şekilde değerlendirebilir bence gazlı bi bebekmi reflüsğ varmı öğrenin ona göre reflü yatağın ve kemeri alırsınız
Yagmuralmila Yelda35 korbel mi .. bak düşünmedim onu ya 😄 aslında olabilir onu bı çaktırmadan sorayım almışlar mi ☺️
Yagmuralmila leynanin_pembemantosuu benim bebeğimde gazlı bir bebek değildi ama reflü yatağının kafa kısmı çukurlu bebeğin kafasının şeklini koruyor birde yanında bantlı yastıklar olduğu için koltukta rahatlıkla bebeği bırakıp diğer odaya görebiliyordum 5 aya kadar.. bide az yüksekte olduğu için yanımda yatirabiliyordum üstüne düşme riskim yoktu yanımda yatarken.. bebeklerde onda çok rahat ediyor 6 ay ona yatırdım sonra yatağa geçtim ben
Yelda35 Yagmuralmila bence gerekli ben torba torba 💩 atmaktan yıldım kendime de alacağım en kısa sürede
Yagmuralmila Yelda35 bende var ben bebeğim doğmadan ilk onu aldım bakacam almamissa bunlara ek onu da alırım ☺️
leynanin_pembemantosuu Yagmuralmila bende dediklerinizi babynestte yaptım ayrıyetten ayağımda da sallıyordum babynestle
leynanin_pembemantosuu Yagmuralmila reflü baybnestler var yine reflü gibi yukarıya doğru süngeri var hem babynest olarak kullanılıyor hem reflü yatağı olarak
-Gizem- Yagmuralmila güzel düşünmüşsünüz ama bence bunlar yerine dalinin mustelanın falan hoşgeldin bebek setleri var hem her zaman kullanır o tarz bakım ürünleri alsanız daha makbule geçer diye düşünüyorum. Çöp kovası yazmışsınız almadıysa yanına bir de onu alırsınız.
Yagmuralmila -Gizem- evet bakacam almamişsa onuda alacam ama ben doğum yapmadan önce almıştım bakım ürünlerini oda almıştır dedim o yüzden hiç bakmadim