Elifclkn Kızlar selam kizim 27 aylik 2 yasini gectik normalde cok duzenli kilo alirdi baya topluydu bebekliginde ancak 5 aydir ayni kiloda ve almiyo bu sorun mu bilemedim derdim sisko olsun degil tabiki ama gram da olsa saglik icin biraz alması lazım boyu 90 bucuk kilosu 13.800 tavsiyeniz varmi kilo yapan aldiran yiyecekler corbalar vs extra yaptığınız seyler varsa lütfen yazin🙏🙏
Gin Elifclkn aylardır aynı kiloda benim kızım (13,5kg, 96cm, 3 yaşında) Çok hareketliler kullanıyor vücutları aldıkları kaloriyi ve büyüyorlar da😹 Ha ben kilo aldırmanın yolunu bulamadım inşallah size faydası dokunacak mesajlar da gelir🙈
Cheddar Elifclkn kilosu gayet iyi. Zaten artık kilo alımı duruyo ya da 100-200gr anca alıyolar. Yemeğini yiyorsa sorun etmeyin boşuna. Şimdi ne annelere yazacak kızım oğlum kaç aydır 10kg diye
barbarosunannesi Elifclkn Büyüdükçe kilo alımı büyüdükçe yavaşlar çok normal bence kilosu .sağlıklı mı ona bakın siz zaman zaman kilo alırlar verirler
tatlibiseey Elifclkn benım oğlumda 30 aylık 18 kılo guzel beslıyorum dıycem ama lutfen yanlıs anlamayın kemıklerı cok agır ek gıdaya gectıgımızden bu yana ılıklı kemık suyu olmadan yemegını hazırladıgımı bılmem gunluk cevız muz sut yogurt muhakkak yedırırım yemedıgı gun ac kaldı sanıyorum uzun bır sure nutrıgen ferromıxın kullandım ıstah acıyo suan balık yagına gectım severek yemedıgı seylerı oyunlar oynayarak yedırıyorum mesela bu arada 2.cocugum ılk oğumu dunyaya getırdıgm de 19 yasındayım ve cahıllıgımden ıyı bakamadım suan 35 yasındaym bu arada😊umarım faydalı olmusumdur sevgıler
Elifclkn Gin benimkinde hareketde yok biraz agirdir kendisi😃 normal mi acaba doktora da gidemedik yavaşlıyor diye biliyorum ama biraz gram da olsa oynaması lazim
Elifclkn Cheddar tabiki haklısınız hic istah sorunumuz yok aksine baya yiyo hicte sorun olmadi buna ragmen almamasi normal mi merak ettim
Elifclkn tatlibiseey nazar degmesin maşallah kuzuya 😍 bizde de iştah sorunum yok sukur kilolu doğdu ve 1 yasina kadar hep 1 er kilo aldi tombikti ayni seyi beklemiyorum ama yemesine rağmen kilo almiyo bayadir yoğurtsuz gun yok kendim yaparım hep kemik suyumuzda eksik degil sadece sut 20 ayliga kadar anne sutu icti mama kullanmadim sonra sut alerji yapınca suan icemiyo dokunuyo napcam bilemedim birden niye kesildi anlamadim