Kızlar iki buçuk aylık bir oğlum var sadece anne sütü alıyor sorun şu emzirir emzirmez içim kıyılıyor hemen mutfağa koşuyorum kendimi durduramıyorum hamileliğimde çok kilo almamıştım Doğumda gitti büyük bir kısmı ama tekrar kilo almaya başlamışım herkes mi böyle Benmi sadece 🙈
Mamininannesi al bendende o kadar canım benimde 2 buçuk aylık bi kızım var emzirdikçe içim kıyılıyo mecbur yiyorum kiloda veremiyorum 20 kilo almıştım 10u ilk ay gitti 10 u hala üstümde 😕
Mamininannesi siz acikiyorsunuz bende emzirirken acayip susuyorum su iciyorum iki dk gecmeden yine ayni hic su icmemis gibi susuyorum 😊😂
Mamininannesi bende aynen oyleyim, basta sut olsun ne bulsam yedim. emziriken kilo gider diyorlar ama ben almaya basladim ve engel olamiyorum kendime, ozelliklede tatli yeme istegi cok fazla😣 dikkat etmek istiyorum kiyafetlerim hic olmuyor😞
Mamininannesi bende öyleyim 😫😫😫
Mamininannesi ahh ahh yalnız değilsin cnm benm doğurdum kilo verdim sonra 4kilo aldım doymuyorum valla😍😍
Mamininannesi bu çok normal cunku her emzirmede en az 500kalori yakıyoruz canim ..ben de öyleyim hele ki sabah ilk uyandığımda dolabın önünde buluyorum kendimi 😂😫🤗
Emzirirken çok kiLo aLmaz normaLde emzirenLer ama weremezde eğer çok yiyosa
GmzSnn ayy tartı yanlış ozaman çok sevindim 🙈😂
BayanYaman eve hiçbirşey aldırmıyorum abur cubur yoksa inanmazsın bir saatte hepsini tüketiyorum 😂
Ceren bende acayip susuyorum zaten Doktorum yanında sürahi olsun bi yandan emzir bi yandan iç diyodu 😅
Ceren susuyormda bide o var hep şişem Yanımda 😂😂😂
KaraKedi 😂😂 en kolayı sürahi koymak zaten cocuk bir yerden emsin bende su iceyim su icmek iyi ama 😊
KaraKedi aynen bende öyle yapıyorum canım 😍
Mamininannesi bende henüz doğmdan sonra werdiklerimLe bekLşyorm yememden içmemden hiç eksiLtmedim we çikoLata aşırı yiyorm ama kiLo aLmıyorum vucüt süt üretirken efor sarfediyo emzirincede hemen yenisini üretiyo kiLo wermiyoruz ama aLmıyoruz da ama wermek istiyosanız yemenizde kısın süt wererek kilo werdiğinizi farkedersiniz
Mamininannesi ben bi ara eşime çikolata alma eve dedim 3 gün dayanamadım tatlı krizine girdim 🙈🙈
Mamininannesi 😂 😂 valla hamileyken oyle doguruyoruz yine oyle yemekten içmekten yoruldum sürekli yemeye icmeye çalışıyorum 😂
Carpediem bende işitiyorum yemeyim diyorum yok valla ne olacak sonumuz çok korkuyorum 🙈
Bende çok acıkıyorum maalesef özellikle de tatlı istiyor canın hep kendime engel olamıyorum ve ne bulursam yiyorum 😔😔😔
Ay bende kilo alayim diyorum yememe ragmen almıyorum cok kilo almazsiniz sonuçta bebeginizi emziriyorsunuz bence bosverin yemenize bakin 😊😉
Ceren ohh ne güzel valla 😂
Bende bişiler yemek istiyorum ama bi bakıyorum aksam olmuş hiç bir şey yiyememişim 😅 çok zayıfladım bu yüzden
Elf darısı başıma canım 😂😂😂
1PrensAnnesi ayy galiba bende alanlardan olacağım boğazım durmuyor 😂😂😂
Tmy sabah resmen karnımın gurultusuna kalkıyorum varmı böyle birşey ya 😂😂