Alyadua5 2 ay 11 günlük kızım doğduğundan beri kövezdeydi bugün taburcu oldu ve çok gazı var biogaia damla kullanıyorum gazı bitmiyor kendini çok kasıyor ıkınıyor bebek yağıyla masajda yaptım kakasınıda yaptı ama hala çok gazı var ne yapsam bilmiyorum artık
irva Alyadua5 Bio’nun yanında gaz damlası isteyin doktorunuzdan ikisi bir desteklerse daha iyi olacaktır canım.
Aydonika Alyadua5 sen elinden geleni yapmışsın zaten genelde her çocukta oluyor ama prematürelerde biraz daha fazla oluyor benim kızımda prematüre ve çok gazlı inanır mısın büyük insan yapamaz onun çıkardığı gazı o kadar uzun ve sürekli art arda çıkarıyor ki ama yine de ıkınıyor sürekli ve ağlıyor uykusunu da bölüyor böyle ama zamanla azalıyor tabiki biraz da sabır 🥰
EzelAliAkcam Alyadua5 ben hic bi gaz damlasinda fayda bulamadım. E bebekte gaz kemeri var kiraz cekirdekli ısıtıp koyunca oglum biraz rahatlayip uykuya daliyor deneyin isterseniz birde bacaklarina masaj yapip o sekilde çıkarabiliyorum gazini
Melsbahar Alyadua5 canm bnm bebqmde prematüre göbek deliqi sismisti fırtına doqru qdiodu biogi tek yetmedi doktorum hemen yannda nawers die.bi gaz damlasida verdi ikisini bir kullandım hem.deliqi indi hemde suan kendiliğinden cikartio cok raatladık ek bitane daha kullan bence popo catlaqida olmustu kızımda ikinmaktan
Elf33 Benimde bebegim küvezde kaldı erken dogum oldu. Bizde cok yaşadık gaz sancısını damlalaedan çözüm bulamadım. Halada cok var rezene kimyon cayı verdim Bi iki kaşık bide nane rahatlardı
ecemp Alyadua5 benim bebegimde premature suan tam 2 aylik oldu biogaia metsil denedik fayda etmedi doktorumuz kimyon çayını önerdi en son ve resmen o ikinmalar tak diye kesildi bir mendilin içine iki kaşık kimyon koyup bağlıyoruz 1 cay bardağı kaynamış suya sallama çay gibi sallandiriyoruz gunde bir kez üç çay kaşığı veriyorum her gün taze yapıyorum dene derim benim bebegim uykuda bile ikiniyo mosmor oluyordu ise yaradı 🐣
Urazkom Alyadua5 Başka gaz damlaları deneyin dönüşümlü kullanın, gaz çok zor olur ya Allah yardımcın olsun🌺