Yg22 Merhaba 3 aylık bebeğimiz var ve sürekli uyumak istiyor günde 3 saat ayakta gece dahil bilen var mı başına gelen
Betuledem Yg22 3 ay 7 günlük bebeğim var, bu hafta uyurken şok geçiriyoruz, elinden gelse emmek için bile uyanmayacak. 20 saat falan uyuduğu oluyor ve derin uyku. Bugün biraz gözü açık kaldı, bu sefer de niye uyumadı diye tedirgin oldum 😂
Arasinannesiiiii Yg22 ilk aylarda çok fazla uyurlar normal beslensin altı temiz olsun uyusunda büyüsün 😊 10.aydan sesleniyorum uyusun diye gözünün içine bakıyorum.
Muhasebeciana Yg22 3 aylikken kizim benide sasirtiyordu sonra 4 ay atagina bi girdi o gun bugundur uyku yok 😃😃 kiymetini bilin yani masallah diyin boyle devam etsin 😃
e1if Çok normal bırakın uyusun 4. Ayından itibaren etrafı keşfetmeye başlayınca zaten kendi uyumak istemeyecek 😂
AliKuzey12 Benim bebegimde suan 5 aylık , bende cook uzun zamandır aynı soruyu dusunuyordum suan yavas yavas uyanıklık suresi uzamaya basladı ama yinede genelde heöen gözlerni ovusturmaya baslıyo uyumak istiyo sorun olmadığını düşünüyorum ama sizn aylarda aynı durumdaydım bende bazen abartıyor mu uykuyu acaba diye düşünüyordum