Slovem08 Kızlar bu gün bebeğimin pipisinde farklı bir şey farkettiğim için aile hekimine götürdüm pipisinin ucu çok dar sünnet ettirin dedi devlet 6aydan önce yapmıyor özelde çok pahalı acaba bunu sünnet için gerekçe görürmü devlet yaparmı sünnetini ?
asliuyar Slovem08 özelde toplamda 800 TL’ye yaptırdım 3 aylık bebeğime. İstanbuldaysan aklında bulunsun.
Canberkveannesi Slovem08 Ankarada hersey dahil 650 tl ye yaptırdım 4 aylik bebegim pazartesi günü yaptırdık Ali Osman Köksal eryamanda kliniği instagramdan da bakabilirsiniz
Slovem08 Teemo07 doktor öyle dedi diye hemen yarına aldım sırayı sabahtan götürücem ben zaten sünnet ettirmek istiyordum ama devlette yapılmadığını öğrendiğim için ertelemek zorunda kalmıştım
Slovem08 irva çişini yapabiliyor ama doktor çişini yapsada o uç kısmında çiş kalır oda enfeksiyona sebep olur dedi
Slovem08 asliuyar ayy inşallah burda da fiyatı öyledir ama ben bi postta burada 2000 yaptırmışlar diye okudum öyleyse çok zorlar bizi ama 1000tlye kadar karşılayabiliriz
Slovem08 Teemo07 çok iyi ya inşAllah burda da o fiyatlardır öyle değilse 2000tl vermektense en son farklı şehire gidip yaptırılabilir
asliuyar Slovem08 ben de aynı şekilde bi kaç kişiden duydum. Ama ne kadar erken yaptırırsan o kadar kolay olur senin için. Yeni doğan yaraları çok çabuk iyileşiyor. Yüzünü falan çizdiyse farketmişsindir. Akşamki yara sabaha kalmıyor resmen. Mucizevi bişey. Hem hareketi kısıtlıyken yaptırmak kolay oluyor. Ayriyeten korumak zorunda kalmıyorsun.