Asliee Hanımlar merhaba oğlum diş çıkarıyor ve biliyorsunuz ki sancılı bir süreç kullandığınız temiz içerikli diş jeli öneriniz var mı içinde katkı olmayan yardım lütfen
Angel35 Asliee ben bugün osanit diş toplarına başladım iyi geldi gibi temiz içerik yalnız ürün Almanya’da satılıyormuş burda satılanları alırken gerçek olup olmadığını çok iyi araştırın bana Almanya’dan teyzem getirdi
Minnakelifinannesi Asliee kızım 4 aylik çıkarıyor doktor hazırlanıyor dedi lakin beyazlasmis damagi tetagil diş granulu önerdi bi hemşire doğal icerikmis eczaneden aldık bugun sürdüm biraz iyi oldu keyiflendi biraz
1prens1prensess Asliee yani oğlum 21aylık oldu şu zamana kadar hiçbişey kullanmadım pek huysuzlukta olmadı bizde olsaydıda ateşi olmadığı sürece ilaç kullanmazdım hele jeli hiç çnkü doktorum onu hiç önermedi dişleri daha çabuk çürütüyormuş öyle demişti bana
Minnakelifinannesi Brfar benim kızımda çıkaracak galiba doktor hazırlanıyor dedi az az çok sık yapıyor probiyotik kullaniyorum 4aylik kizim
Poyrazegeannesi Brfar benim oğlum her diş çıkarma dönemi günde 5 6 kezkaka yapar demek sizinki de öyle 😁
Bebegimm1 Minnakelifinannesi bende çok işe yaramisti 8 tane dişini huysuzlanmadan cikardi insallah sizede faydasi olur😊
Minnakelifinannesi 1prens1prensess kızım 4 aylik doktor hazırlanıyor dedi lakin çok huysuz ishal uyumuyor surekli elleri ağzında ağlıyor mecburen diş granulu kullandim doktoruma sorararak çünkü çok ağlıyor acı çekmesine kayıtsız kalamaz ki insan
Asliee 1prens1prensess biraz ateşi çıkıyor iki gündür uykusunuda uyuyamıyor ağlayarak uyanıyor bakalım böyle devam ederse çözümüne bakıcam
Ecoo Ne jel ne osanit agri kesiciden baska hic birsey fayda etniyor birse ben bebek sis fircasi aldim onunla iyo kasiyor kendini…