uzaydabiryolcu Balkupum2505 bugün aynısını yaptım anlık düşürdü hastaneye gittik iğne verdi antibiyotikli salgın varmış bir daha denemem bile anlık bişey
Balkupum2505 uzaydabiryolcu ilac ılık duş ve eklemlere ılık bez koymayla gecmiyosa doktora gidilmeli kesinlikle böyle seyler denemeden…
Balkupum2505 uzaydabiryolcu evet bir çok postun alrına yazilmiş ozellikle limon insallah onlarda okur ve cocuklarina denemezler 😔
dontsleppyunhappy Balkupum2505 banada dendi,valla sirkeli su falan onu duydum yapmam, limonu hiç yapmam. Ilık duş ateş düşürücü, işe yaramadı götürdük hastaneye serum verildi.
ikibebebiranne_ Aman Allah’ım bende yaklaşık 3 hafta önce öyle düşürdüm ise yaradı ama çocuğuma kötülük etmisim 😭
Balkupum2505 ikibebebiranne_ aklınızda bulunsun artık cnm. Lütfen sirke limon kullanmayin ateş için… yaa soğan sarımsagı bile diyolar sanki yemek tarifi veriyolar aklim almiyo bazı yöntemleri gercekten
Prensesimlina Balkupum2505 BÖyle bir bilgilendirme için kendi adıma cidden teşekür ederim bende burda okuyanlardanım ve muhtemelen yapardım 🙏🏻
Esia15 Balkupum2505 ben sadece gül suyu yaptım öyle düştü hep ateşi şükür ama doktora sormadan hiç birşey yapmayın ateşin şakası yok rabbim evlatlarımızı korusun ☝🏻🤲🏻
Balkupum2505 ikibebebiranne_ sagol cnm hepimizden razı olsun kimsenin canı yanmasın rabbim evlatlarimizi korusun
Gulsurmeli Balkupum2505 Post başlığında lütfen yapmış olmasın dedim çok şükür yapmamışsınız bir sağlıkçı olarak dilimde tüy bitti çevremdekilere anlatana kadar. Eklem yerlerine ıslak pamuk koyup ilacını verdin baktın düşmüyor doğru hastaneye olması gereken budur ya. Çok geçmiş olsun sizede . 😇 -
Balkupum2505 GoGirl ewt bugün bi cok yorum okudum bunla ilgili.. bende post acmak istedim bilgilendirmek amacli. Çünki kendimde yaptim ayni hatayı cok sukir bisey olmadi ama olmicak anlaminada gelmez. Rabbim korusun
GoGirl Balkupum2505 evet ve o kadar cok yapan var ki insallah okurlar daha neler yaziyorlar zeytinyag sarimsak
Deletedmom4440 Buranın %70 i bunu yapıyor ilk kez sizden duydum yanlış olduğunu sirkeyi biliyorum da Limon ne Alaka
Balkupum2505 Deletedmom4440 bende bilmedigimden yaptim bu hatayi doktorumuz tersleyince bilgilendirmek istedim.. limon neki daha soğan sarımsak diyen bile var 😭