MrvNyzDua65 sevgili anneler kızım 20 güne kadar 2 yaşına girecek çok huy değiştirdi çok çok kalabalık bir ailenin içinde büyüdü şu an yanlızlığa düştü tayine geldik sizce huy değişiminin bununla alakası varmıdır pedagog desteği iyi gelecek midir bu yaş civarında çocuğunu pedagoga götüreniniz oldu mu??
MrvNyzDua65 Cheddar sabaha kadar uyumama saatte bir kalkar oldu yanımızda yabancı birini görünce uzun uzun ağlama nöbetleri sürekli bir ağlaklık aşırı inatlaşma sürekli ailemi aramak istiyor videolrını izliyor sabahtan akşama kadr izletsem gık demiyor gözünü ayırmıyor videoları izleyincede o andaki duurumları bana tekrar tekrar anlatıyor (konuşamıyor daha el kol hareketleriyle) aklıma şu an gelen bunlar
Cheddar MrvNyzDua65 yok bunlar gayet normal 2yaş sendromu 🙈😂 size tavsiyem ekran süresini baya baya azaltıp dışarı parka çıkarmanız mümkünse
OOglum MrvNyzDua65 Canım bunlar 2 yaş sendromu bizimkide ayni sürekli mız mız sürekli ağlayacak bişeyler buluyor heryere elimi tutup gidiyor sinirlenince kendini yere atıyor ama anlamadığım birşey var ben annemlerle cok yakin oturuyorum bugün aldı onu akşam uzeri almaya gittiğimde annem diyorki bu seni görünce değişiyor sen yokken çok güzel oynuyor hic ağlamıyor acaba bana nazlandigi icinmi böyle yapiyor bilmiyorum artik saçımı başımı yolmaya baslayıcam okadarrr 🙄 neyseee içimi döktüm 😅
MrvNyzDua65 Cheddar elimizden geldiğince çıkarıyoruz ama gül gbi kızım gitti yerine sanki canavar geldi buraya gelene kadr tl tv bilmiyordu şimdi özledikçe anneanne die ağlıyor
Cheddar MrvNyzDua65 aynı durumu bende yaşadım emin olun iki ay oldu daha yeni normal davranışlarına döndü diyebilirim. Düzeni değişince çocuklarda değişiyo maalesef
Gin O iki yaş insana saç baş yolduruyor, Allah sabır kolaylık versin size🙈 Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız, içiniz rahat etsin götürün güvenilir bir pedagoga. Kaybedeceğiniz bir şey olmaz aksine faydası olur.😃
MrvNyzDua65 Gin kesinlikle saç baş yoldm yaşlandım resmen 😭Rabbim hepimize kolaylık versin annelik zor
Minis Çocuk için taşınma, ortam değişimi büyük bir değişiklik. Davranış değiştirmesi, özlemesi çok normal. Travma yarattığını düşünüyorsanız götürün ama