emation55 Nette sipariş vereceğim bebeğim 9 aylık sizce 1 yaş mı alayım 9 ay mı kalıpları nasıl çünkü 9-12 seçeceği yok mağazaya gidemiyorm nette söyleyeceğim yardımcı olur musunuz arkdslr 🌸
Keremikoo emation55 hellobaby nin zibinlari tam kalip geliyor bize. Ayiyla uyumlu. Ben 5 aylik ogluma 6 aylik zibinlarini kullaniyorum. Ama 9 ayliksa daha uzun sureli giydirmek icin 1 yasi alirsaniz daha iyi olabilir. Duz beyazlardan ziyade cizgili olanlarini daha kaliteli buldum cekme vs yapmadi
Danerys emation55 1 yaş alın. Biz ocakta 6 ayı bitircez ben 9 ay alıyorum. Çekiyor ya da düdük gibi oluyo. Zıbın dar olunca bezle beraber dar gibi oluyor. Gerçi ben dar giyinmeyi kendim de sevmem. Mesela şuan oversize giyiniyorum
ekmek-arasi emation55 2 yasinda 3 yas aliyorum tam oluyo cekme yapiyor bide surekli kullandigimiz yikadigimiz icin kumasi geriliuor giydirince bollasiyor anlamiyorum ki garip bi kumas uretiyorlar
Egeeninannesi emation55 1 yaş al canım hatta 1,5 bile olabilir çünkü çabuk büyüyorlar ve hello baby markası zıbınları küçük oluyor
birfincantuzruhu emation55 ben oğlum 6 aylıkken 9 aylık kullandım şuan.9 buçuk aylık 1 yaş kullanıyorum. Not olarak oğlum çok kilolu bir bebek değil zibinlarin kalıpları dar bence.
Aliveannesiiii emation55 valla bu beyaz atletleri filan mı diyorsunuz genel olarak çok küçük kalıpları ben 2 aylıkken 9 aylık giydiriyordum düşünün şuan oğlum 14aylık 2 yaş tam oluyor e bebeğin zıbınında. Bu arada oğlum kilolu bir bebek değil.
Fatma97 emation55 bence birazda bebeğin boyu kilosuna bağlı canım benim bebeğim 3 buçuk aylık 6 aylık giydiriyorum e bebeğin kendi. Ürünlerini
acimavi emation55 kalıpları ideal bence. Minyon bir Kızım var 14 aylık ama hala 9 aylık zıbınları giydiriyorum