Dorukhan_33 Defne0111 6 aylık akşam 7.30 uyuyor sabah 5.30 6 gibi uyanıyor sonra 7.30 da tekrar uyuyor
Melis84 5 ay 2 günlük 8/8.30 arası yatar gece milyon kez uyanır ve sabah 5 e doğru kalkar 😔 ne yaptıysam olmadı bu erken kalkma ve gece sık uyanmaya çözüm bulamıyorum artık çok yıpratıcı oluyor 🥺
Hipatya Melis84 sabah 5 te kalktığı zaman kucaklayıp uykusunu iyice açmayın yine doyurun ve uyutmaya çalışın benim kızımda 5 te kalkardı o şekilde yapınca uykusu uzadı mesela şuan 8 de kalkıyo 1 saat 1.5 saat oyalanır bi daha uyuturum
yaprak_34 Defne0111 büyüdükçe düzelir e hiç inanmıyorum 😂büyüdükçe daha fena oluyor benim 👧 Oğluma da kırkı çıksın olmadı 3 aylık olsun yok 8 aylık olsun diye diye 1 yaş oldu..Ne düzeldi nede bir şey😂Bu kız ya belki farklıdır diye ümit ediyorum
Melis84 Hipatya teşekkürler. Tekrar tekrar uyutmaya çalışıyorum ama fayda vermiyor, oğlum da böyle uykuyu sevmeyen bir bebekti büyüdü kocaman oldu hala uyku sevmez 😔benim şansıma artık 😊
Merve-miray Defne0111 Küçükken benim kızımda öyleyken o saatlerde uyuyordu 😌 Şimdi 16 aylık 21:00-21:30 da uyuyor. 07:00-07:30 da uyanıyor 🤷🏻♀️
Kbra76 Benim 4 aylık kızım var yaklaşık 2 aydır akşam 9da uyur gece 3de uyanır karnını doyurur tekrar uyur sabah 8de uyanır.. 🙂