91817161 Meraba kızlar bebeğim 4 ay 26 günlük sallamadım hiç sallamıcam diye canım çıktı kollarım kopuyor gezdirmekten, ama sallamamak için direniyorum daha ne kadar direnirim bilmiyorum, benim gibi olan anneler başka metodlarınız var mı?
Tgbkrc 91817161 canım neden kendine eziyet ediyorsun ki anlamadım bende senin gibi düşünüyordum ben yorulunca bebeğimle ilgilenemiyorum bitkin düşüyorum oyun oynamaya halim kalmıyordu birtane sallanan Beşik aldım koydum içine uyuyuncaya kadar salladım sonra bıraktım dalınca baktım kıpırdanıyor hemen sallıyorum geri uyuyor kendimde rahat ediyorum yorgun düşmüyorum daha mutlu oluyorum oğlumda daha çok vakit geçiriyorum ev işerime vakit ayırıyorum Başka türlü olmuyor çünkü
Yagmur46 91817161 Ben yanına yatıp pış pış yapıyordum, saçlarını okşayıp sırtına pat pat yapıyordum hala da öyle devam şu an 15 aylık kızım
Nurcannn 91817161 canm büyüdükçe sallamadanda uyuyor niye bu kdar korktun ki sallamaktan ben sabahlara kadar beşik salladım evet ama 3 aylık olunca kendi kendine uyumaya bile başladı. Benide herkez korkuttu ama her bebek bir olmuyor ki milletin lafına kulaklarını kapat nasıl bakmak istersen öyle bak bebeğine.
Okuna 5 aylık olana kadar kucağımda uyuyordu evi turluyorduk gece de aynısını istiyordu neye alışırsa öyle gidiyor desteksiz uyumasını sağladım başka çarem kalmadı sallamak istemedim kollarımda artık taşınamıyordu kilolu bir bebekti bide odasını ayırıp desteksiz uyumasını sağladım öyle rahatladım