Aslihaskara6466 Mrb anneler kızıma yawas yawas ek gıdaya gececez kayınvalidem yogurt çalıp içine reçel katıp verelim diyo ilk yogurtla baslanırmı yıksa cprba meyvr püresimi denemeliyim
Janss Aslihaskara6466 Yoğurt , sebze , meyve şeklinde sıralama. Reçel olmaz 😌 Yoğurttan sonra kabak,havuç,patates gibi devam edebilirsiniz .
Deletedmom277 Aslihaskara6466 yoğurda neden reçel katılsın ki. ilk yoğurtla başlamıştım ama sade yoğurt. sonra patates püresi sonra havuç bal kabağı brokoli
Deletedmom115 Aslihaskara6466 yoğurtla da başlayabilirsin sebzeylede ama meyveyle başlamamanı tavsiye ederim
__Balsurat__ Aslihaskara6466 bize doktorumuz elma suyuyla başlattı sonrasında pirinç unu yoğur tarhana diye devam ediyoruz
Benimoykum Deletedmom277 iki gündür mayaladığım yoğurdu veriyorum sonra mevsim meyvelerinden püre yapıp koyucam içine sende denersin arkadaşım denemiş bebeği bayılmış 😊
Deletedmom277 Benimoykum çok denemek isterdim ama bebeğimin süt alerjisi var ☺️ olsun artık geçtiğinde denerim Afiyet olsun miniğize ☺️