Habibeasel16 Kızlar 33 haftada prematüre doğdu bebeğim sağıp veriyordum arada da memeni vermeye çalıştım ama almadı 27 günlük oldu memeye nasıl döndürebilirim yardım edin lütfen açta bıraktım gene almadı çıldırmak üzereyim🙄
GamzeNehir Habibeasel16 Bende şu an aynı sorunla uğraşıyorum kafayı yicem artık sezaryan doğum yaptım 4 gün önce başta ilk 2 gün süt gelmediğinden hemşire bize bir mama markası verdi onu verin sonra süt gelince emzirin dedi ama şimdi sütüm var göğüslerin çok kötü bir şekilde şişmiş ama kız emmiyor ağzına alıyor saatlerce bekliyor ama emiyor lütfen başına aynı şey gelen tecrübeli anneler akıl verin😢😰🤔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Habibeasel16 GamzeNehir valla ben herşeyi yaptım almıyor keske biberonu vermeseydiniz herşeyi yaptım gene almadı çok zorsunuyorum
GamzeNehir Habibeasel16 mecbur kaldım verdim zaten 2000gr doğmuştu şekeri de düşük çıkıyordu doktor hemen mama ver dedi😩😩😩😩
Kayuu Benimde oğlum ilk doğduğu günler ememiyordu.göğüs ucum çok küçük değildi ama tutamıyordu.Silikon meme başlığı aldım bir süre onunla emzirdim sonrasında alıştıkça kendi göğsümü verdim çok zor oldu ama alıştı pes etmeyin sizde mutlaka alışacak
Okd2021 Selmaarya bn emme konusunda cok cektigim icin her yolu denedim youtubeye eds ile emzirme yazin cikar