Mavibalon Kızlar resim atamıyorum ama bilen vardır belki üçgen şeklinde çok hoşuma gidiyor , kullanışlı olur mu şeklinden dolayı endişeliyim cokta beğeniyorum , kullanan varmı ya da bilen (foto atmayı asla beceremedim 😬😒)
ebz09 Mavibalon gözümün önüne geldide yani hic sanmiyorum niye bisey olsun😂 bi ara kare yemek takımları vs icinde hani onyargi vardi hani hicbisey olmadi benimkilere. Kahvaltı takimimda oldukça kenarları kıvrımlı bi model kare ve dikdörtgen. Üçgen olanada bisey olmaz
Alpitom Mavibalon modası çabuk geçecek bir model gibi geldi bana. Ben biraz klasikçiyimdir uzun süre kullanabileceğim klasik parçalar severim 🙈 ama sizin tercihiniz tabi 😘
Laden Mavibalon merhaba annemiz, Yoruma Fotoğraf Eklemek (Açık Fotoğraf Yöntemi) https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır🌺
Mavibalon ebz09 kullanışlı mıdır diye de düşündüm ama kime gosterdiysem beğenen olmadı annem dışında 😂anacim farklılık iyidir dedi bide size sorayim dedim :))