Archmomm busrasahin45 benim 5. Gün gitmişti ve 20 gün gelmedi 20 günden sonra yavas yavas geldi 1 ay içinde hiç kaybım kalmadı ama eşim 1 sene oldu hala bazı kokuları almadıgını söylüyor . Sanrıım bu göreceli bişi kişiden kişiye değişiyor😓
MeryeminAnnsi busrasahin45 benim yeni bitti daha gelmedi cinko sipariş ettm eczaneye gitme sebebi cinkoyi bitirmesi cunku
Sanemim busrasahin45 hastalık yok canım geçirdim şükür ama hiçbir şekilde koku alamıyorum 😭insalahhh kalıcı değildir ya korkuyorum da
Nurcanmahir busrasahin45 bebeğiniz var mi nasıl yapıyorsunuz benimde bugün testim pozitif çıktı 7 buçuk aylık bebeğim var nasıl yapabilirim
Sanemim busrasahin45 insalahh canım ya 1 ay oluyor nerdeyse çok kötü bi durum 😥insalahh kalıcı falan olmaz
Lazuribozomota Benmde 5. Gün gitti 10 gün sonra yavaş yavaş geldi amaa hala alamadigim kokular var eskisi gbi herseyin tadını alamiyorm eksiklik var yani
Yaseoo Lazuribozomota size sorduğum soru konuyla alakalı değildi ondan konu dışı dedim (nerelisiniz) diye sordm
busrasahin45 Nurcanmahir benim de kızım 11.5 aylık devamlı evin içerisinde maskeyle duruyorum eldiven takıyorum bazen neye dokunursam direk ellerimi yıkıyorum